+381 11 3444 999 info@superstartravel.rs

Constance Ephelia Seychelles 5*

0
POŠALJITE UPIT
POŠALJITE UPIT
Ime*
Email Adresa*
Vaš upit*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

1885

Zašto putovati sa nama?

  • Savetodavnost
  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Kreiranje putovanja kakvo pozelite

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 11 3444 999

+381 11 3443 999

+381 69 3445 858

info@superstartravel.rs

Sejšeli

Prva asocijacija na Sejšele? Raj na zemlji! Na stotine sjajnih grebena okružuju brdovita i džunglom pokrivena sejšelska ostrva, rasuta po kristalnom čistom plavom indijskom okeanu. 115 ostrva-dragulja protežu se od Ekvatora do Madagaskara, a svaki od njih skriva svoje jedinstvene prirodne lepote i tajne. Zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca, ovde nikada nema zime, što je ujedno i jedan od razloga zašto Sejšeli kao najljepša ostrva sveta beleže odličnu posećenost tokom cele godine. Najveće od svih sejšelskih ostrva je Mahe, površine 110 km2 koje odlikuje živopisna priroda – kombinacija strmih litica i beskrajno dugih puderastih plaža zaista stvaraju osećaj kao da ste u raju. Sejšelska ostrva su sinonim za apsolutnu relaksaciju o čemu dovoljno govori to što manja ostrva raspolažu samo sa jednim luksuznim rizortom na ostrvu u kojima ćete imati sve što vam je potrebno. Ostrvo Mahe nudi toliko toga – preko uzbudljivog obilaska vodopada, planinarskih šetnji, vožnje kajakom i ronjenja – nemojte se začuditi ako u nekom trenutku pomislite da sanjate jer nećete verovati svojim očima da tako magična priroda postoji. Sa ovog sejšelskog ostrva možete videti druga dva manja ostrva – La Dig i Praslin do kojih se može stići trajektom za otprilike 45 minuta. Ostrvo ptica, je mesto gde ćete doživeti apsolutni mir i opuštanje jer ovde jedinu buku stvara cvrkut retkih vrsta koje su nastanjene na ovom ostrvu. Luksuzni odmor bez telefona i interneta, prepustite se uživanju za sva čula i izaberite neki od ostrvskih dragulja.

O hotelu

Rizort se nalazi u prostranom kompleksu od preko 120 hektara, između brda i šuma mangrova. Ovde možete potpuno opustiti svoju dušu i telo i uživati u impresivnoj prirodi
Resort u ponudi ima 5 resto- rana i 5 barova. Glavni restoran Coro- ssol nudi razne internacionalne speci- jalitete u formi švedskog stola, sa Live Show kuhinjom. Restoran Helios u ponudi ima mediteranska jela, Adam & Eve azijske specijalitete, u Cyann možete uživati u Haute Cuisine, dok se u Seselwa služe jela sa kreolskim uku- sima. Kabana – Bar & Snack restoran se nalazi na plaži, a zadužen je za osve- ženje gostiju pićima i malim užinama. Hotel dodatno ima 5 bazena, lounge za dolaske i odlaske, lobi sa besplatnim internetom, butik, frizer, mesto za sle- tanje helikoptera.

Mapa
Slike
6 putnika zajedno sa vama razgleda ovu ponudu!