+381 11 3444 999 info@superstartravel.rs

O nama

SUPER STAR TRAVEL D.O.O.

SUPER STAR TRAVEL D.O.O. je mlada i dinamična firma koja je osnovana 2014 godine i za kratko vreme se pokazala kao efikasan i visoko profesionalan organizator mnogih turističkih aranžmana, bez obzira da li je reč o individualnim ili grupnim putovanjima. Naš tim čine osobe koje imaju dugogodišnje iskustvo u turizmu, entuzijazam za uvek nova i zanimljiva putovanja. Tu smo da predložimo najbolju opciju, saslušamo sugestije i damo najbolji savet. 

Obrazovan kadar, provereni, pouzdani poslovni partneri i kvalitetan servis, omogućili su nam da sigurnim korakom gradimo jak i poverljiv odnos. Preko najznačajnijih svetskih rezervacionih Sistema obezbedjujemo najbolju ponudu svih avio kompanija i pružamo brzu i efikasnu uslugu za sve potrebne informacije.

Kao profesionalna turistička agencija, naša specijalnost je predanost svakom klijentu i zadovoljstvo od strane istih. Nudimo svojim klijentima kompetitivne cene, visok kvalitet usluga, kao i pravovremene i adekvatne informacije u vezi sa destinacijama i boravkom u izabranim hotelima, koji  svaki odmor učine najlepšom i nezaboravnom uspomenom.

SUPER STAR TRAVEL se uspešno probija i saradjuje sa turističkim agencijama u Aziji, narocito u NR Kini, tako da je i incoming turizam zauzeo posebno mesto. Pratimo medjunarodne i nacionalne trendove u turizmu i konstantno unapredjujemo i obogaćujemo ponudu. Mi smo tu za vas da garantujemo pouzdanost i sigurnost u svakom trenutku.

Kreiramo putovanja iz snova i bez obzira da li je u pitanju neka od dalekih destinacija, krstarenje, odmor u nekom wellness centru ili poslovno putovanje, uvek smo spremni da ispunimo sva očekivanja. Organizovanje putovanja za zaposlene u kompanijama – koorporativni turizam-  je poseban sektor koji negujemo i ponosimo se istim.

Konstantan napredak u cilju poboljšanja turističkih usluga je naš svakodnevni zadatak.

Najbolji način da upoznate svet jeste da svako putovanje apsolutno prilagodite vašim željama – Super Star Travel vam daje beskrajne mogućnosti za organizaciju odmora baš po vašoj meri.