+381 11 3444 999 info@superstartravel.rs

Medeni mesec i venčanja

Sa neograničenom mogućnošću kombinovanja, SUPER STAR TRAVEL vam pruža apsolutnu slobodu u kreiranju odmora kakav ste oduvek želeli.

Nasi agenti vam stoje na raspolaganju za ideje I kreiranje putovanje. Dacemo vam savete iz licnih iskustva.

 

VENČANJA

Savršen ambijent  je garant za Vaše romantično  venčanje.  Venčajte  se u dvoje  ili u krugu porodice ili prijatelja. Mauricijus, Sejšeli,  La Reunion i Maldivi su pravi raj na kojim Vas očekujemo sa Vašim savršenim venčanjem.

SUPER STAR TRAVEL tim u saradnji sa DERTOUR-om ima iskustva u organizaciji Vašeg  najlepšeg dana u životu na najromantičnijim mestima  – i to ne samo na Indijskom okeanu.

Zvanične ceremonije su moguće pri rezervisanju standardnog paketa u opštini, na rezervisanom ostrvu, na Sejšelima. U standardni paket je uključeno: organizacija i formalnosti, venčani list, svedoci, zakazivanje termina.

Rezervisanjem Premium paketa venčanje na Mauricijusu  ili Sejšelima  se održava u hotelu ili na plaži. U Premium paketu su uključene usluge iz Standard paketa sa dodatnim uslugama: cvetni ukras za rever za mladoženju/bidermajer za mladu, svadbena torta, najmanje 36 fotografija, 1 flaša penušavca ili šampanjca, koordinator venčanja i još mnogo toga.

Ovde možete pogledati našu brošuru.

DOLAZAK

Kako bismo sve organizovali za Vas na vreme, molimo vas da dođete u hotel 3-4 radna dana ranije. Ukoliko dolazite u petak, venčanje je moguće održati tek nakon 5 dana od dana dolaska. Imajte u vidu da termin u opštini i ceremonija nisu mogući istog dana.

SVEDOCI

Na licu mesta su potrebna dva svedoka koje Vam može obezbediti hotel.

TERMINI

Venčanje se po pravilu može održati samo radnim danima. Vikendom  i praznicima nije moguće. Standardni paketi na Sejšelima se mogu rezervisati samo za određene dane u nedelji.

NAPOMENE

Mauricijus: Pošto je prisustvo u institucijama neophodno i ne može ga preuzeti agencija, planirajte odlazak u opštinu u Port Louisu dan pre venčanja kako biste zakazali. Svi dokumenti moraju se dati na uvid u originalu. Transfer do tamo je za Vas organizovan i uključen u cenu. Neophodno je da mladenci znaju engleski jezik.

Važno: Između opštine i ceremonije mora postojati barem 1 dan razmaka.

Ukoliko je ugovor o braku već sklopljen pre puta, mora se priložiti original ugovora sa fotokopijom na engleskom jeziku.

Sejšeli: Uz rezervaciju standardnog paketa, venčanje se održava u opštinama Mahe, Praslin  ili La Digue. Uz rezervaciju u Maheu ili Praslinu  mora se organizovati privatni transfer prema katalogu.

Imajte u vidu da je odlazak sa Sejšela preporučljiv 2 dana nakon ceremonije, kako biste dobili venčani list na licu mesta, jer se naknadno slanje poštom dodatno naplaćuje. Ukoliko je ugovor o braku već sklopljen pre puta, mora se priložiti original ugovora sa fotokopijom na engleskom jeziku.

La Réunion/Maldivi: Ceremonije venčanja su namenjene gostima koji žele da još jednom izgovore svoje zakletve u tropskom ambijentu. Ne venčavaju se zvanično, stoga nam nisu potrebni dokumenti unapred. Molimo ponesite kopiju venčanog lista na uvid.

FORMULARI/DOKUMENTI

Slanje dokumenata: Pošaljite svoja dokumenta za venčanje na Mauricijusu i Sejšelima  (za Mauricijus dodatno Application to marry) najkasnije 8 nedelja pre venčanja

ORIGINALNI DOKUMENTI

Molimo Vas da nam ne šaljete originale dokumenta (izvode iz matičnih knjiga rođenih, pasoše itd.). Njih treba da ponesete lično kako biste ih dali na uvid institucijama na destinaciji.

PREVODI

Prevodi moraju biti overeni od strane sudskih prevodilaca. Postoje posebne tarife za usluge ovih prevodilaca. Pečat sudskog prevodioca mora biti jasno vidljiv. Preporučujemo da za izvod iz knjige rođenih koristite međunarodni formular kako biste izbegli troškove prevoda.

Sve informacije o paketima možete dobiti putem mejla info@superstartravel.rs