+381 11 3444 999 info@superstartravel.rs

Hotel Clark Budapest 4*

0
POŠALJITE UPIT
POŠALJITE UPIT
Ime*
Email Adresa*
Vaš upit*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

2007

Zašto putovati sa nama?

  • Savetodavnost
  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Kreiranje putovanja kakvo pozelite

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 11 3444 999

+381 11 3443 999

+381 69 3445 858

info@superstartravel.rs

Opšte

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske. Biser Dunava!
Grad nastao 1873.godine spajanjem dva manja grada, ravničarskog Pešte i Budima smeštenog na uzbrdici. Moćni Dunav svojim tokom naprosto nežno spaja, a ne razdvaja ova dva dela grada. Slavna prošlost ovog grada vidljiva je svuda po gradu. Na budimskoj strani grada smestio se i kompleks Buda Dvora, unutar kojeg se nalazi i Kraljevska palata, s kojeg se pruža prelep pogled na grad. Takodje, tu su i Matijaš crkva-krunsko mesto, kao i Ribarski bastion-prelepi objekt sa sedam belih tornjeva koji simboliziraju sedam madjarskih plemana osnivača nacije i države. Put preko Dunava vodi preko jednog od simbola grada, najstarijeg mosta u gradu, prelepog Lančanog mosta.

O hotelu

Hotel Clark Budapest otvoren je u martu 2018. . Nalazi se blizu popularnih znamenitosti, kao što su Budimski dvorac, Lančani most i Crkva Svetog Mateje. U blizini takođe možete obići Baziliku Svetog Ištvana, Zgradu mađarskog parlamenta i Citadelu.Sve sobe su klimatizovane i opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Takođe sadrže aparat za kafu, kadu ili tuš, besplatan toaletni pribor i garderober. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pojedine sobe imaju balkon.
U hotelskom restoranu Beef Bar pripremaju se izvrsna jela od govedine. U obrocima takođe možete uživati u krovnom baru Leo, koji nudi predivan pogled na grad.

Mapa
Slike
9 putnika zajedno sa vama razgleda ovu ponudu!