+381 11 3444 999 info@superstartravel.rs

Mauricijus

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5*

Mirno mesto na plaži u hladu palminog drveća, sunce sija na horizontu i ogleda se u blistavom moru, flaša penušavog fina, ekskluzivna večera – odmor kao sa razglednice…

The Residence Mauritius 5*

Mir, egzotika, apsolutna romantika i nostalgija – u ovom resortu izgrađenom u kolonijalnom stilu uživaćete u trenucima potpunog opuštanja. Dozvolite da Vas razmaze prvoklasnom uslugom u hotelu!

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 5*

Odmor iz snova kao vrhunac godine – provedite ga u raju i prepustite se egzotičnom šarmu ostrva. Beachcomber Paradis Hotel & Golf Spa je pravi izbor za Vas!
Hotel odiše novim sjajem. Kompleks se nalazi u velikom vrtu i okružen je peščanom plažom od 7km. Nekoliko restorana sa internacionalnom, itali- janskom, kreolskom kuhinjom kao i sa specijalitetima od morskih plodova. Bar na bazenu, golf-bar, bazen i bazen za decu, butik, frizer, mala diskoteka. Mogu se koristiti i usluge hotela Dina- robin. Transfer uključen.

LUX* Belle Mare 5*

Na snežno-beloj peščanoj plaži Belle Mare uživajte u idiličnom odmoru – preko dana ili u romantičnom večernjem bioskopu na plaži.
HOTEL prelep hotel sa opuštajućim koristi sopstevene LUX proizvode besplatno.Uračunato: sauna, amam, đakuzi.Hotel raspolaže sopstvenom pržionicom kafe, barom na plaži…

Zašto putovati sa nama?

  • Savetodavnost
  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Kreiranje putovanja kakvo pozelite

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 11 3444 999

+381 11 3443 999

+381 69 3445 858

info@superstartravel.rs