+381 11 3444 999 info@superstartravel.rs

Park Inn by Radisson Amsterdam City West 4*

0
POŠALJITE UPIT
POŠALJITE UPIT
Ime*
Email Adresa*
Vaš upit*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

1939

Zašto putovati sa nama?

  • Savetodavnost
  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Kreiranje putovanja kakvo pozelite

Imate pitanje?

Nemojte oklevati da nas pozovete. Uvek smo vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

+381 11 3444 999

+381 11 3443 999

+381 69 3445 858

info@superstartravel.rs

O Amsterdamu

Amsterdam je glavni i najveći grad Holandije, prestonica burne i zanimljive istorije. Razuđen na 90 malih ostrva, povezanih sa 160 kanala i preko 1500 mostova, jedan je od prvih urbanistički planiranih gradova severne Evrope. Često ga nazivaju “gradom koji je otet od mora” obzirom na nadmorsku visinu od svega 2 metra.

Decenijama privlači hiljade turista iz celog sveta, impresivnim muzejima, modernom umetnošću, arhitekturom i pre svega noćnim životom. Titulu najtolerantnijeg grada na svetu, besprekornu organizaciju i gostoprimstvo, suprotstavlja nametnutom imidžu razuzdanog i nemoralnog. Bilo da ste se uputili u Amsterdam prvi ili deseti put, ni ne pomišljajte da ste videli sve! Uvek će vas iznova osvojiti i biti sasvim drugačiji.

O hotelu

Nedavno otvoren hotel sa sjajnim ocenama.

Uradjen u futurističkom stilu. Stanica voza je udaljena nekoliko minuta hoda od hotela, samo 15 minuta do centralne stanice, I tu se mogu naci mnoge atrakcije u neposrednoj blizini.

Hotel Park Inn by Radisson Amsterdam City West nudi jedinstven smeštaj u okviru višenamenskog kompleksa VEN u Amsterdamu. U zgradi VEN na raspolaganju su vam bar na krovu, kazino i razni drugi sadržaji koji rade 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

Mapa
Slike
5 putnika zajedno sa vama razgleda ovu ponudu!