NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

VENČANJA I MEDENI MESEC

 

VENČANjA PO DESTINACIJAMA

Za venčanje iz snova potrebno je samo da izaberete bajkovitu destinaciju iz naše ponude, a savršeno venčanje je najlepši početak bračnog života koji je pred vama!

Da nisu sve destinacije na kojima parovi priželjkuju venčanje iste, potvrđuje i to da na primer, na Maldivima venčanje nije priznato već samo ceremonijalnog karaktera, dok na ostalim destinacijama koje preporučujemo jeste. Ukoliko kod nas rezervišete “premium paket venčanja” imaćete i dodatne pogodnosti koje uključuju pored standardnih usluga premium venčanja i mladenuačku tortu, fotografije, bidermajer, šampanjac i još mnogo toga.

Odabrali smo za Vas hotele koji svojom uslugom i kvalitetom garantuju savršenu organizaciju uz ličnog koordinatora koji će učiniti vaše venčanje savršenim.

Destinacije koje preporučujemo, a svakako jesu najlepša mesta na planeti za sudbonosno “da”: Maldivi, Sejšeli, Mauricijus i Meksiko.

Da li ste znali: da ukoliko želite da se venčate na Maldivima, prethodno trebate biti venčani u opštini matične zemlje, dok to nije slučaj kod drugih destinacija.

Paketi:

Standard paket

Građanska venčanja su kod rezervacije standardnog paketa na Mauricijusu moguća na plaži ili u hotelu, a na Sejšelima u matičarskom uredu. Standardni paket podrazumeva organizaciju I formalnosti, apostil (venčani list), svedoke, ugovaranje svih termina i dostavljanje venčanog lista.

Po paketu od 288 Eur.

Premium paket

Kod rezervacije Premium paketa građansko venčanje na Sejšelima se obavlja u hotelu ili na plaži. Premium paket podrazumeva usluge Standardnog paketa plus dodatne usluge: bidermajer/kićenice, mladenačka torta, minimum 36 fotografija, flašu penušavog vina ili šampanjca, coordinator venčanja i još mnogo toga.

Po paketu od 808 Eur.

* Za priznavanje venčanja na destinacijama gde se venčanja dešavaju agencija ne preuzima odgovornost jer se pravila u svakom momentu mogu izmeniti.

Primeri Premium paketa venčanja:

Paradise sun island 4+* Sejšeli 808 Eur
Atmosphere Kanifushi Maldives 5* Maldivi 989 Eur
Paradise Cove boutique hotel 4* Mauricijus 1,118 Eur
Beachcomber Dinarobin Hotel Golf Club 5* Mauritius 1,438 Eur

* Sve informacije o paketima možete dobiti slanjem mejla na: info@superstartravel.rs

  • ioainpkjdomianom
  • weding-1
  • weding-2
  • The Residence Maldives
  • weding-7
  • weding-11
  • weding-12
  • weding-13
  • weding-14

MEDENI MESEC

Izaberite da vaše prvo zajedničko bračno putovanje bude nešto o čemu ste oduvek maštali. Uputite se u neku od svetskih metropola, na neku od egzotičnih plaza, izaberite neku od destinacija iz naše bogate ponude i uspomenama obogatite vaš zajednički početak bračnog života. Romantično putovanje kao poklon mladencima koje će zauvek pamtiti. U našoj agenciji možete uplatiti poklon vaučer za putovanje i obradovati svoj najdraži par. Specijalni popusti i posebne pogodnosti za honeymoon pakete uz venčani list!

MEDENI MESEC

MEDENI MESEC – brošura

HITPONUDE

GODIŠNJICE BRAKA

Obradujte svog partnera putovanjem za godišnjicu braka. Učinite da baš taj poklon bude simbol vašeg zajedničkog života, svega onoga što ste zajedno prošli i onoga što je tek pred vama. Potražite specijalnu ponudu sa uključenim popustima i posebnim pogodnostima. Iznenadite svoje roditelje, kumove ili prijatelje romantičnim putovanjem za dvoje. U našoj agenciji možete uplatiti poklon vaučer za putovanje.

ROMANTIČNI DVORCI

ROMANTIČNI DVORCI

HITPONUDA