NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

ZLATIBOR

zlatibor

 • Lokacija

U blizini centra i svih sadržaja turističkog naselja Zlatibora.

 • Sobe

Raspolaže sa 5 luksuznih apartmana, 3 studija i 10 soba. Sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, LCD TV i terasu. Studija imaju komfornu sobu sa francuskim krevetom, LCD TV, prostrano kupatilo i terasu. Svaki apartman ima spavaću sobu sa francuskim krevetom, moderno opremljeni dnevni boravak, prostrano kupatilo i terasu.

 • Sadržaj

U sastavu su restoran, aperitiv bar i spa centar u čijem je sklopu zatvoreni bazen sa đakuzi kadom, sauna, parno kupatilo, fitnes i teretana sa najsavremenijim spravama.

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK IDILA HOTELA & SPA, JESENJI PAKET

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK IDILA HOTELA & SPA, NOVOGODIŠNJI PAKETI
 

 • Lokacija

Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora, 200 m od jezera, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra.

 • Sobe

Hotel ima 120 soba i apartmana. Sve sobe i aprtmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, sef, mini bar, telefon i bežični internet.

 • Sadržaj

Gostima hotela su na raspolaganju restorani Vila i Perun i bar Lada. Spa centar Mona (1.000 m2) u svom sastavu ima hidromasažne kade, bazen sa turbodžetom-gejzerom-vodopadom, tursko kupatilo, finsku i bio saune, tretmane lica i tela, masaže i fitnes centar. Igraonica Monica je opremljena lavirintima, bazenom sa lopticama, zidom za planinarsko penjanje, lego kockama, toboganom, kućicom-vetrenjačom, košem i strunjačama. Parking je ispred hotela.

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK HOTEL MONA, SPECIJALNA PONUDA

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK HOTEL MONA, FIRST MINUTE

 • Lokacija

Hotel je kompletno renoviran 2014.god. i nalazi se nadomak jezera u centralnom delu Kraljevih voda, na najlepšem delu zlatiborske visoravni.

 • Sobe

Hotel ima 200 kompletno renoviranih i moderno opremljenih dvokrevetnih (23-39m2) soba i 12 apartmana (50 m2) idealnih za porodični odmor. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), fen, min ibar, sef, telefon, LCD SAT TV, automatsko centralno grejanje i bežični internet. Lux sobe i apartmani imaju i terasu. Apartmani imaju jednu spavaću sobu sa francuskim krevetom i druga sa 2 odvojena kreveta.

 • Sadržaj

Gostima su na raspolaganju pansionski restoran, a la carte restoran Zlatni Bor, kafe bar, lobby, aperitiv bar, noćni klub, kongresna sala sa 350 mesta i 5 manjih sala sa audio i video opremom, bežični internet, fudbalski tereni (2 sa prirodnom i 2 sa veštačkom travom), 4 teniska terena, kozmetički i frizerski salon, Wellness Relax&Beauty centar (đakuzi, finska sauna, prostorije za masažu i teretana). Ukoliko u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci će biti posluženi na klasičan način usluživanja, u nacionalnom restoranu „Zlatan bor“ koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela „Palisad“, oko 30 m od glavne zgrade. 

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK HOTEL PALISAD , NOVOGODIŠNJI PAKETI

         

 • Lokacija

Hotel je 200 m udaljen od centra Zlatibora.

 • Sobe

Ima 10 soba i 10 apartmana. Svaka soba ima kupatilo (tuš/đakuzi masažer/wc), LCD TV, DVD, telefon, sef, bežični internet i mini bar. Apartmani različitih struktura za smeštaj 2 do 6 osoba imaju i opremljenu kuhinju.

 • Sadržaj

U sastavu hotela su restoran, spa centar (sauna, đakuzi i prostorija za masažu), teretana, unutrašnji bazen sa slanom vodom, igraonica za decu i parking.

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK PANSION CLUB SATELIT


MAPA
SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad