NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS SLOVENIJA – TERME OLIMIA

olimia 3

Terme Olimia se nalaze u živopisnoj dolini reke Sotla, u podnožju čuvene Olimske Gore. U okviru termi Olimia nalaze se jedni od najlepših wellness centara u Sloveniji – Termalija i Orhidelia. Bazeni koji se prostiru na 2.000 m² vodenih površina, bogati su magnezijumom i kalcijumom – blagotvornim sastojcima koji potpomažu nervni sistem I poboljšavaju opše zdravstveno stanje. Voda sa izvore sa dubine od 500 m, a temperatura se kreće od 24 C do 36 C. U sklopu hotela nalazi se centar za zdravstvenu negu koji se bavi reumatskim oboljenjima, problemima sa kožom i sistemom cirkulacije, problemima sa kostima i mišićima.

Hotel nudi terapije: hidroterapiju, elektroterapiju, mehanoterapiju, termoterapiju, magnetnu terapiju Rekreacija u hotelu: Termalija Pool Complex – unutrašnji i spoljašnji bazeni World of Saunas – 9 različitih sauna na 2 sprata (crvena, ružičasta, plava, zelena, narandžasta, spoljašnja sauna, sona sauna, japanska i Laconium sauna), tepidarium, japanska i zelena bašta, 2 nudističke terase. Fitness centar, teretana, tenis, fudbal, košarka, odbojka na plaži, badminton, kuglanje, golf teren sa 9 rupa, staze za šetnju i biciklizam Aqualuna Thermal Park – akqua park sa mnogobrojnim atrakcijama.

Wellness&Spa: Spa&Beauty Center (Termalija Center) – klasična i Thai masaža, limfna drenaža, hamam oriental kupatilo, nega lica i tela Armonia Spa (Sotelia Hotel) – masaža tibetanskim kamenjem, indijska masaža, anti-celulit masaža, Wellness centar Orhidelia. U sklopu hotela nalazi se i veliki kongresni centar.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM I CENOVNIK U PDF-u 

PROFIL HOTELA NA TRIP ADVISORSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad