NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS ZLATIBOR

HOTEL-IZVOR

  • 26493959
  • 26489580
  • 26491853
  • 26495030
  • 5936650
  • 26490993

Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd – Podgorica – Jadran. Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. Sam enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Lada Bar, Restorani Perun i Vila, kongresni centar, wellness i raznovrsna ponuda soba i aprtmana, svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru. Hotel prihvata kućne ljubimce. Hotel raspolaže sa 12 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj TWC, TV, kablovsku televizij, sef mini bar, fen, telefon i internet. Postoje sobe koje mogu primiti kućne ljubimce kao i sobe sa osobe sa posebnim potrebama.

 

Hotel Palisad se nalazi u Zlatiboru i otvoren je tokom cele godine. U ponudi ima kuglanu, sadržaje za masažu, iznajmljivanje ski opreme i zimsku školu skijanja.
Relax and Beauty centar sadrži hidromasažnu kadu, finsku saunu i teretanu.
Moderne i funkcionalno uređene sobe u hotelu Palisad nude podove prekrivene tepihom, drveni nameštaj i prostor za sedenje. Pojedine sobe su opremljene flatscreen TV-om, a na raspolaganju je i kablovska televizija.
Svi hotelski restorani i barovi imaju drugačiji ambijent. Meniji za poseban režim ishrane dostupni su na zahtev. U hotelskom kafeu i poslastičarnici služe se pite pripremljene po tradicionalnim receptima.
Gosti hotela Palisad mogu se opustiti kraj obližnjeg Zlatiborskog jezera, igrati tenis i fudbal ili uživati u jahanju po Dinarskim planinama. Bežični internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama. Obezbeđeni su i profesionalni zabavni programi.

VAŽNE NAPOMENE:

Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima građana. Cene aranžmana su izražene u eur dok je plaćanje aranžmana u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate aranžmana.

Uslovi plaćanja: prilikom rezervacije 40% od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije vrši se kompletna uplata aranžmana.

Osiguranje: Putno osiguranje nije uključeno u cenu aranžmana i može se uplatiti u našoj agenciji. Agencija vam preporučuje da prilikom putovanja kupite putno osiguranje jer na taj način, odnosno osiguranik, je pokriven za nepredvidive i hitne medicinske intervencije.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „ SUPER STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

Wellness & spa -Srbija – Hotel Mona

Wellness & spa -Srbija – Hotel PalisadSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad