NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS SRBIJA – VRNJAČKA BANJA

VRNJAČKA BANJA

  • 16450310
  • 10410516
  • 24965567
  • 10410529
  • 33425471
  • 37470999

Solaris Resort je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini promenade. Idealno je mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje. Solaris nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. U ponudi su takoñe i sportsko- rekreativni sadržaji sa otvorenim i zatvorenim bazenom, fitnes centar, ekskluzivni Wellness centar i Relax zona (slana pećina, zlatni hamam, kaldarijum, ruska banja, tepidarijum, finska sauna, džakuzi). Lux apartman 1/2 (oko 41 m2) u svom sastavu ima spavaću sobu, dnevnu sobu, kupatilo, opremljenu kuhinju, terasu , TV, klimu, Wi-Fi interenet, mini bar i fen. Porodična soba (oko 41 m2) u svom sastavu ima dve spavace sobe, kupatilo, terasu, garderober, klimu, dva LCD TV, Wi-Fi internet, mini bar, fen.

VAŽNE NAPOMENE:

Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima građana. Cene aranžmana su izražene u eur dok je plaćanje aranžmana u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate aranžmana.

Uslovi plaćanja: prilikom rezervacije 40% od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije vrši se kompletna uplata aranžmana.

Osiguranje: Putno osiguranje nije uključeno u cenu aranžmana i može se uplatiti u našoj agenciji. Agencija vam preporučuje da prilikom putovanja kupite putno osiguranje jer na taj način, odnosno osiguranik, je pokriven za nepredvidive i hitne medicinske intervencije.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „ SUPER STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

PREUZMITE CENOVNIK U PDF-uSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad