NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

WELLNESS SRBIJA – HOTEL IZVOR ARANĐELOVAC

  • 20405928
  • 20405757
  • 20405771
  • 20405502
  • 20405918
  • 20405735

Aranđelovac je grad u Srbiji koji se nalazi se u podnožju planina Bukulja i Venčac na oko 255 m nadmorske visine, a na 76 km od Beograda. U samom gradu se nalazi Bukovička banja. Ono po čemu je Aranđelovac najpoznatiji je blagotvornost kisele vode kojom je još 1811. godine svoje zdravlje krepio Dositej Obradović. Na lični zahtev kneza Miloša, bukovička voda je dopremana u buteljama i korištena na dvoru, a početkom XX veka počinje i ručno flaširanje kisele vode „Knjaz Miloš“, da bi se kroz decenije punjenja ova voda okitila najvišim međunarodnim priznanjima za kvalitet. Kada se pomene voda ne može se zaobići ni park Bukovičke banje koji se prostire na površini od 21,5 ha sa stalnom postavkom mermernih skulptura, srpskih i svjetskih autora, nastalih u tridesetogodišnjem postojanju međunarodne smotre umetnosti.

Luksuzni hotel “Izvor 5*” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m². Nalazi se u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a udaljen je od Beograda 75km.
Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks goste će očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja iz kojeg posebno ističemo wellness centar sa devet bazena sa preko 1000 m² vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki aqua park sa tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, tri slajda za decu i mnoštvom atrakcija.
Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, opuštanje u mineralnoj vodi, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitness, avantura u aqua parku – sve to ćete pronaći u hotelu “Izvor”!
Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj svetskoj kuhinji, kao i u domaćim gastronomskim specijalitetima, koje samo za Vas pripremaju najbolji internacionalni i domaći kuvari

VAŽNE NAPOMENE:

Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima građana. Cene aranžmana su izražene u eur dok je plaćanje aranžmana u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa za efektivu na dan uplate aranžmana.

Uslovi plaćanja: prilikom rezervacije 40% od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije vrši se kompletna uplata aranžmana.

Osiguranje: Putno osiguranje nije uključeno u cenu aranžmana i može se uplatiti u našoj agenciji. Agencija vam preporučuje da prilikom putovanja kupite putno osiguranje jer na taj način, odnosno osiguranik, je pokriven za nepredvidive i hitne medicinske intervencije.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „ SUPER STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.

PRAZNIČNI PAKETI – PREUZMITE CENOVNIK U PDF-uSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad