NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS SLOVENIJA – BOHINJ

WELNESS SLOVENIJA - TERME PTUJ

Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, smešten u srcu Julijskih Alpa, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka i pravi je dragulj netaknute prirode.

Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim. Ljubiteljima zimskih sportova na raspolaganju je skijalište Vogel. Skijaški centar Vogel nalazi se u Triglavskom parku iznad Bohinjskog jezera. Skijalište se prostire na nadmorskoj visini od 569 m do 1.800 m i kapaciteta je 8.900 skijaša na sat. Ima veliki broj kvalitetnih skijaških staza prilagođenih kako početnicima, tako i zahtevnijim skijašima.


Posebnu atrakciju predstavlja snežni park koji se prostire na 2 ha i namenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan deo skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbeđen je dečiji park.

Bohinj Park Eko 5*

  • Lokacija

Ovaj hotel nalazi se u Bohinjskoj Bistrici na samom vrhu Triglavskog parka. Do skijališta Vogel, koje je udaljeno 7 km, organizovan je prevoz mini busom.

  • Sobe

Sve sobe su veoma komforne i svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, mini bar, telefon, internet, radio i klimu.

  • Sadržaj

Gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom ili u a la carte restoranu. U sastavu hotela je aqua park sa 380 m2 vodene površine, toboganima, raznim masažama, turskim kupatilom, finskom saunom, fitnes centrom i stenama za penjanje. Gosti mogu da se zabave u kuglani, a za goste hotela obezbeđeni su skijašnica i garaža.

PREUZMITE CENOVNIK U PDF-uSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad