NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

WELLNESS & SPA

HIT

WELLNESS MAĐARSKA – BUDIMPEŠTA

ramada_hotel_budapest_5218_en

Hotel Ramada Resort 4* – nalazi se u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u neposednoj blizini Dunava i mosta Međeri na oko 15 km od centra grada. Ima jako bogat sadržaj: veliki restoran, pab sa velikom terasom, lobi bar, kafić na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba. Hotel poseduje sopstveni parking i garažu. U sklopu hotela nalazi se i zabavni centar u kome se nalazi sala za filmske projekcije, soba za bilijar, soba za igranje karata, aparati sa igricama i velika zabavna prostorija za decu.
Wellness centar u sklopu hotela Ramada 4* je otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00 i u skopu njega se nalazi: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen sa toplom vodom, kupalište, više vrsta sauna i parnih kupatila, turski hamam, fitness sala sa savremenim spravama uz savete stručnog instruktora, teniski tereni, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju.

Smeštaj: Hotel ima 261 sobu (223 sandard sobe, 28 junior apartmana, 8 apartmana, 2 predsednička apratmana) koji se nalaze u glavnoj zgradi i 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, koja je hodnikom povezana sa glavnom zgradom. Sve sobe imaju poseduju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Svi apartmani imaju: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Suite može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba. Predsednički apartmani: dnevnu i spavaću sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta, dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan WiFi internet, sef. Apartman sa 2 prostorije (50-56 m2) ima : jednu odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa dve sobe prima minimum 2 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomoćnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba. Apartman sa 3 prostorije (90-95 m2) ima : dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuski ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef . Apartman sa tri sobe prima minimum 4 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomoćnim ležajem

U ponudi su trenutno individaualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.

PROFIL HOTELA NA TRIP ADVISORSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad