NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

VAL THORENS

VAL THORENS

Skijaški centar LES 3 VALLES: Courchevel, Meribel i Belleville, sa ukupno 600 km staza povezanih sa 200 žičara, kapaciteta od oko 300.000 skijaša čine najveći uređeni skijaški prostor na svetu. VAL THORENS, pored Les Menuires-a, pripada dolini Belleville i predstavlja najprestižnije francusko skijalište i najviši skijaški centar Evrope. Najduža staza je duga 12 km sa visinskom razlikom od 1400 m, a najteža staza duga je 6 km. Čitavo naselje je pešačka zona sa uređenim parkinzima i garažama. Osim vrhunskog skijanja u ponudi su i mnogobrojni sportski sadržaji (sportski centar sa bazenom, saunom, đakuzijem i terenima za razne sportove), kao i veoma bogat noćni život u barovima, restoranima i diskotekama.

Residence Le Valset ***
Cena uključuje posteljinu. Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.65€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 300€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

Residence Le Silveralp ***
Cena uključuje posteljinu. Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.65€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom plaćaju doplatu za čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 300€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

Residence L’Altineige ***
Cena uključuje posteljinu.Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.65 € dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Gosti apartmana su obavezni da na kraju boravka ostave apartmane uredne kao što su preuzeti prilikom dolaska. U suprotnom plaćaju doplatu za konačno čišćenje. Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 300€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

Le Cheval Blanc ***
Cena uključuje posteljinu, peškire TV, bežični internet i konačno čišćenje.
Boravišna taksa nije uključena i iznosi 1.65€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji). Deca do 13 god. ne plaćaju boravišnu taksu. Doplata za natkriveni parking 75€ nedeljno, za Spa centar 10 € dnevno po osobi (u objektu Montana Premier Spa). Gosti su obavezni da prilikom prijavljivanja ostave depozit na recepciji hotela, u vrednosti od 500€, a isti im se vraća prilikom odjavljivanja iz hotela.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja organizatora Odeon World Travel d.oo,Licenca br OTP 5/2013 od 18.02.2013 Turistička agencija Super Star Travel  d.o.o. licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagenta.SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad