NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

SALE

USLUGE VIZIRANJA

visa-application

Super Star travel svojim klijentima pomaže  vezano za proceduru dobijanja viza za Veliku Britaniju i SAD.

Ukoliko se prvi put susrećete sa viziranjem ili želite da izbegnete nedoumice oko prikupljanja potrebne dokumentacije, popunjavanja formulara, obratite se agentima Super Star travela, koji će Vam dati precizne informacije  i instrukcije.

VELIKA BRITANIJA    

Agencija Super Star travel posreduje u popunjavanju online aplikacije (8 stranica), uplate takse za vizu i zakazivanja termina za intervju. Cena naših  usluga je od 3.000 do 4.000 din. u zavisnosti od vrste vize za koju se aplicira.

–   Intervju se obavlja lično u Beogradu (agencija Teleperformance) zatim se pasoši šalju u konzulat Velike Britanije u Varšavu gde se vize izdaju. Procedura traje između 2 – 4 nedelje.

–   Turistička viza se izdaje na period od  6 meseci/multi ulazaka a cena se kreće između 105-130 EUR (u zavisnosti od kursa funte). Cena multi vize na duže periode važenja: 1 ili 2 godine košta oko 355 eura, na 5 godina 650 eura i na 10 godina  940 eura. Sve vize su multi i važe za više ulazaka.

Više informacija možete pogledati na linku: https://www.gov.uk/browse/visas-immigration

USA    

– Agencija Super Star travel posreduje u popunjavanju online aplikacije (15 stranica), uplate takse za vizu i zakazivanja termina za intervju. Cena naših  usluga je od 3.000 do 4.000 din.

-Nakon popunjavanja aplikacije i zakazivanja termina intervju se obavlja lično u konzulatu u Beogradu gde se vize i izdaju.

– Cena vize je 160 USD.

Za građane R.Srbije najčešće se prva američka viza izdaje na jedan ulazak u traženom terminu ili na godinu dana, a potom se druga izdaje na period od 10 godina i multi ulazaka. Cena vize je ista u oba slučaja.

Više informacija možete pogledati na linku:  https://serbia.usembassy.gov/

TAJLAND
Turistička agencija Super Star travel posreduje u pribavljanju vize za Tajland koji nema diplomatsko predstavništvo u Beogradu, a ima u Zagrebu, koje je nadležno za izdavanje viza našim državljanima.
Agencija Super Star travel osim rezervacije smeštaja, avio karte, transfera i ostalih usluga, je u mogućnosti da Vam pomogne oko kompletiranja dokumentacije koju dalje šalje na viziranje.

Spisak potrebne dokumentacije za viziranje:
– dve fotografije,
– pasoš, koji važi najmanje 6 meseci od datuma ulaska na Tajland,
– popunjena aplikacija (aplikaciju popunjavete sami ili Vam popunjavaju naši agenti u agenciji kada donesete ostalu dokumentaciju koja se zahteva)
– rezervacija avio karte
– taksa, čija visina zavisi od tipa vize za koju se aplicira

Napomene:
Sve informacije se odnose na nosioce pasoša Republike Srbije.

Strani državljani se moraju sami informisati o tome da li im je potrebna viza i gde je mogu obezbediti.


Više informacija o viznim režimima ostalih zemalja na:
http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/putovanja-u-inostranstvo/vize-za-inostranstvo-i-informacije-o-drzavama/100-spisak-zemalja-za-putovanje-u-inostranstvo/10570-uae?lang=lat

applyforyourvisa1

 SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad