NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

SEJŠELI

Sejseli

Prva asocijacija na Sejšele? Raj na zemlji! Na stotine sjajnih grebena okružuju brdovita i džunglom pokrivena sejšelska ostrva, rasuta po kristalnom čistom plavom indijskom okeanu. 115 ostrva-dragulja protežu se od Ekvatora do Madagaskara, a svaki od njih skriva svoje jedinstvene prirodne lepote i tajne. Zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca, ovde nikada nema zime, što je ujedno i jedan od razloga zašto Sejšeli kao najljepša ostrva sveta beleže odličnu posećenost tokom cele godine. Najveće od svih sejšelskih ostrva je Mahe, površine 110 km2 koje odlikuje živopisna priroda – kombinacija strmih litica i beskrajno dugih puderastih plaža zaista stvaraju osećaj kao da ste u raju. Sejšelska ostrva su sinonim za apsolutnu relaksaciju o čemu dovoljno govori to što manja ostrva raspolažu samo sa jednim luksuznim rizortom na ostrvu u kojima ćete imati sve što vam je potrebno. Ostrvo Mahe nudi toliko toga – preko uzbudljivog obilaska vodopada, planinarskih šetnji, vožnje kajakom i ronjenja – nemojte se začuditi ako u nekom trenutku pomislite da sanjate jer nećete verovati svojim očima da tako magična priroda postoji. Sa ovog sejšelskog ostrva možete videti druga dva manja ostrva – La Dig i Praslin do kojih se može stići trajektom za otprilike 45 minuta. Ostrvo ptica, je mesto gde ćete doživeti apsolutni mir i opuštanje jer ovde jedinu buku stvara cvrkut retkih vrsta koje su nastanjene na ovom ostrvu. Luksuzni odmor bez telefona i interneta, prepustite se uživanju za sva čula i izaberite neki od ostrvskih dragulja.

 

13 DANA, 26.02.2018. – 10.03.2018.

PROGRAM PUTOVANJA


 

 1. DAN ( PONEDELJAK, 26.02.2018. ) BEOGRAD –ABU DABI Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja aviona, u 09:55 h. Let Beograd – Abu Dabi u 11:55 h. Dolazak u Abu Dabi u 20:20 h.

 

 1. DAN ( UTORAK, 27.02.2018. ) ABU DABI – SEJŠELI Nastavak putovanja prema Sejšelima. Let Abu Dabi – Sejšeli u 02:40 h. Sletanje na Sejšele u 07:20 h po lokalnom vremenu. Transfer i smeštaj u hotel. Slobodno poslepodne za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

 

 1. DAN ( SREDA, 28.02.2018. ) – 12. DAN ( SREDA, 07.03.2018. ) SEJŠELI Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i uživanje u neverovatnim pejzažima mnogobrojnih ostrva. Za vreme vašeg boravka na ostrvu preporučujemo da vidite ostrvo Mahe, na kojem živi 90% stanovištva, sa 75 idiličnih plaža i da prošetate ulicama glavnog grada Victoria. Takođe, ostrva Praslin i La Dig sa svojim šumama palmi Coco de Mer i plantažama vanile i cimeta su nezaobilazna turistička atrakcija na ovoj destinaciji. Za ljubitelje prirode izlet na Ostrvo ptica je nezaboravan. Koralni grebeni i bogat pomorski svet, najveće kornjače na svetu i oko milion ptica godišnje su zaštitni znak ovog napuštenog ostrva. Plaže Sejšela su jedne od najljepših na svetu a najpoznatije su plaže ostrva Denis, Sunset Beach na ostrvu Mahe i plaža Sever na ostrvu La Dig. Pesak boje srebra i kristalne vode Indijskog okeana omogućavaju sve sportove na vodi i sigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

 

 1. DAN ( PETAK, 09.03.2018. ) SEJŠELI – ABU DABI Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer na aerodrom. Let Sejšeli – Abu Dabi u 14:50 h. Dolazak u Abu Dabi u 19:25 h po lokalnom vremenu.

 

 1. DAN ( SUBOTA, 10.03.2018. ) ABU DABI – BEOGRAD Nastavak putovanja ka Beogradu. Let Abu Dabi – Beograd u 02:15 h. Sletanje u Beograd u 05:20 h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:   2890,00 EUR

U cenu je uključeno:

 • avionski prevoz Beograd – Abu Dabi – Sejšeli – Abu Dabi – Beograd;
 • transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u hotelu sa 5* na bazi 10 polupansiona (doručak i večera švedski sto), SOBA SA POGLEDOM NA OKEAN;
 • usluge pratioca agencije tokom putovanja;
 • troškovi organizacije i realizacije putovanja;
 • putno zdravstveno osiguranje.

U cenu nije uključeno:

 • aerodromske takse 353 EUR (Aerodromske takse su podložne promeni do polaska na put.)
 • doplata za sobu 1/1 ( na upit )
 • mogućnost doplate za pun pansion (na upit)
 • individualne troškove.

 

NAPOMENE:

 • Ponuda važi najkasnije do 5.10.2017. zbog rezervacije i garancije leta. U slučaju kasnijeg prijavljivanja agencija ne garantuje realizaciju i cenu programa po istim uslovima. U slučaju kasnije prijave na program agencija zadržava pravo promena cena.
 • Akontacija u iznosu od 50 % treba biti uplaćena do 5.10.2017. , ostatak najkasnije 10.1.2017. godine.
 • Kalkulacija je rađena na bazi minimum 12 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika program će biti realizovan uz izmenu cene;
 • Agencija zadržava pravo izmene redosleda izvođenja programa;
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Organizatora “ Star Travel”,

VIZA: za Sejšele nije potrebna viza, pasoš mora biti važeći 6 meseci od ulaska u zemlju.


KORISNE INFORMACIJE:

 • Uobičajene vremenske prilike na Sejšelima u ovom periodu su karakteristične za tropski pojas. Topli period sa temperaturama u proseku od 29 C . Temperatura mora retko pada ispod 27 C.
 • Valuta na Sejšelima je: sejšelska rupija (SCR)
 • Glavni grad: Victorria
 • Jezik: Sejšelski, kreolski, francuski i engleski
 • Vremenska razlika: + 3 sata zimi/ +2 sata leti
 • Napon struje: 220V/ 240V (potreban adapter)
 • Hrana i piće: Sejšelska kuhinja nastala je pod uticajem francuske, britanske, indijske, afričke i arapske kuhinje, te je tako stvorena jedinstvena kreolska kuhinja čije su najznačajnije namirnice plodovi mora kombinovani sa raznim začinima, povrćem i tropskim voćem. Piti isključivo flaširanu vodu.

 

IZLETI:

OSTRVO MAHÉ, celodnevni izlet
Doživite najveće od svih ostrva u celodnevnom izletu po ostrvu Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s istorijskih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu.

OSTRVA PRASLIN i LA DIGUE, celodnevni izlet
Celodnevni izlet započinje posetom farmi bisera, zatim sledi lokalitet Svetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posetićete plaže Cote d’Or i Anse Lazio gde ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svetu.

NACIONALNI PARK MARINE, celodnevni izlet
Putovanje brodom kojim ćete istražiti morski svet tropskih koralnih grebena. Na celodnevnom izletu videćete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim specijalitetima i provesti poslepodne plivajući ili jednostavno lenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

OSTRVO PTICA, celodnevni izlet

Magično, napušteno ostrvo koje udmljuje oko milion ptica svake godine. Jedna strana ostrva je okružena koralnim grebenima, štiteći tako morski svijet. Ovo ostrvo je i dom Esmeraldi, najvećih kornjača na svietu. Ako ste zaljubljenik u prirodu ovaj izlet je odličan izbor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora Star Travela d.o.o. Agencija Super Star Travel licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagent.

PREUZMITE KOMPLETNU PONUDU PUTOVANJA I CENOVNIK

 

MAPA
SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad