NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

SARDINIJA

rim

Sardinija je drugo po veličini italijansko ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije. Udaljeno je oko 300 km od kopnenog dela Italije i najbliže je francuskom ostrvu Korzici. Prestonica i najveći grad ostrva je Kaljari, na sardinijskom jeziku znači dvorac. U samom gradu nalazi se duga peščana plaža, jedna od najdužih gradskih plaža u Italiji (13 km). Kaljari krase divne bašte, parkovi, katedrale i zamkovi.
Sardinija sa svojim smaragdnim morem, belim peščanim plažama i malim stenovitim uvalama ostaviće vas bez daha. Uživajte u prelepom ambijentu jer ovde turizam još uvek nije ugrozio autentičan izgled ostrva.

PROGRAM PUTOVANJA

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

DIREKTAN ČARTER LET
polazak 29. decembar, 5 dana/4 noćenja

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan / 29.decembar Beograd Kaljari

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera (broj 702), dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Kaljari odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.

2.dan / 30.decembar  Kaljari (fakultativni izlet do ostrva San Pietro)                                                                                                                   

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela u 08.00 h, odlazak autobusom do luke Portovesme i ukrcavanje na brod. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Poseta fabrici koja proizvodi tunu od 1830. godine, najpoznatija u ovom delu Italije. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel brodom i autobusom. Noćenje.

3.dan / 31.decembar Kaljari (fakultativni izlet „Nora i Pula”)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Nora i Pula. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 km jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koje datira iz iz VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Nastavak Putovanja do Pule, obilazak malog turističkog mesta i kratko slobodno vreme za odmor. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Individualan doček Nove Godine. Noćenje.

4.dan / 01.januar  Kaljari

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i odmor. Predlažemo posetu gradskoj plaži Poetto i starom gradskom jezgru. Noćenje.

5.dan / 02.januar Kaljari Beograd

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia. Kraj programa.

 

Cene su po osobi u za navedeni period

 

HOTEL/KATEGORIJA

 

TIP SOBE

 

USLUGA

29.12.2017. 02.01.2018. 5 dana / 4 noćenja
 

 

ITALIA 3*

1/2  

 

BB

399
dete 2-3 god. 229
dete 3-12 god. 349
treća osoba 369
doplata za 1/1 85
 

 

REGINA MARGHERITA 4*

1/2  

 

BB

469
dete 2-3 god. 239
dete 3-12 god. 369
treća osoba 429
doplata za 1/1 95

Legenda: 1/2-dvokrevetna soba, 1/1-jednokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom (samoposluživanje-izbor više jela).

ITALIA 3* www.hotelitaliacagliari.com

Hotel se nalazi u samom centru Kaljarija, u neposrednoj blizini luke kao i železničke i autobuske stanice. Classic sobe su sređene i moderno opremljene. Poseduju kupatilo, tv, klima uređaj, većina soba ne poseduje balkon. U sklopu hotela nalazi se bar, sala za doručak, dve sale za sastanke.

REGINA MARGHERITA 4* www.hotelreginamargherita.com

Moderan gradski hotel se nalazi u centralnom delu grada na putu koji od gradskog utvrdjenja, Kastela, vodi do glavnog šetališta uz luku. U sklopu hotela nalazi se 100 soba, standardne sobe su moderno opremljene i imaju tv, kupatilo, wifi, sef, mini bar, nemaju balkon. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Kaljari-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)

-Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

-Transfere prema programu

-Panoramsko razgledanje grada

-Usluge vodiča na srpskom jeziku

-Troškove organizacije i vođenja putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

-Aerodromske takse 38,50 € na dan objavljivanja programa (Beograd 16,50 eur, Kaljari 22 eur) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni)

-Fakultativni izleti

-Putno zdravstveno osiguranje -Individualni troškovi putnika

FAKULTATIVNI IZLETI (OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE U AGENCIJI):

Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:

Naziv Izleta Cena u po osobi OBAVEZNO PLAĆANJE U AGENCIJI
OSTRVO SAN PIETRO 45t
NORA I PULA 35
KOMPLET DVA IZLETA 70

NAPOMENE:

-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa -Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
  3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
  4. PREKO RAČUNA

Plaćanje ove usluge može izvršiti uplatom na tekući račun 205-209163-92. Saglasno propisima nadležnog ministarstva, obaveštavamo putnika da može izvršiti plaćanje ove usluge i direktnom uplatom na tekućiračunorganizatora ovog putovanja broj:205-196677-11

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

HOTELSKI SMEŠTAJ:

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

POMOĆNI KREVET:

U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

PREUZMITE KOMPLETNU PONUDU PUTOVANJA U PDF-u

MAPASAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad