NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

VENČANJA I MEDENI MESEC

HIT

ROMANTIČNI DVORCI

Schloss Wilhelminenberg 4*
Hotel Austria Trend Schloss Wilhelminenberg 4* smešten je u istorijskom dvorcu iz 1781. godine koja se nalazi na jedinstvenoj lokaciji sa koje se pruža pogled na grad Beč. Hotel svojim gostima nudi elegantne sobe sa internetom. Hotel poseduje restoran i zimsku baštu u kojoj se služi bogati doručak. U specijalitetima bečke kuhinje možete uživati u elegantnoj trpezariji ili na terasi sa koje se pruža veličanstven pogled na grad. Peciva i kafa služe se u kafeu Schloss. Hotel je pozicioniran u divnom, velikom parku, u 16. kvartu Beča. Stanica autobusa na linijama 46B i 146B nalazi se direktno ispred hotela. Do centra grada možete stići za 25 minuta vožnje.

Hunguest WELNESS Hotel PALOTA 4*
Hotel Palota nalazi se u mestu Lilafured, u Mađarskoj na 10 km od Miškolca. Ovaj dvoracu neorenesansnom stilu, izgrađen između 1927. i 1930. godine, okružen je visećim vrtom i velikim parkom. Pogled na reku Sinvu i jezero Hamori još je upečatljiviji zahvaljujući žuborenju vodopada reke Sinve, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Hotel poseduje veliki wellness centar a okolina hotela vam nudi različite mogućnosti kako bi što bolje proveli vaš odmor.

Dvorac Mokrice 4*
Nad stoletnim šumama Gorjanaca ponosno se uzdiže srednjovekovni dvorac Mokrice. Dvorske legende i priče pripovedaju o nemirnim istorijskim događajima, kao i značajnim putevima od zapada ka istoku još iz doba Rimljana. I seljačke bune su obeležile dvorac s okolinom. U mirnim vremenima bio je čuven po raskošnom životu svoje gospode. Danas je u dvorcu hotel visoke kategorije. Debelim zidovima isprepleteni hodnici vode do stilski opremljenih soba, apartmana u tornjevima, dvorana, društvenih prostorija i restorana. Gosti uživaju dvorsku udobnost u potpunom miru. Kada se kroz prozor prikrade dan i ponudi pogled sve do vinorodnih bizeljskih brežuljaka, u iskričavom sunčanom jutru, prepustite se šetnji po engleskom parku starom dvesta godina. Sa prijateljima zaigrajte partiju golfa na najrazličitijem igralištu oko dvorca ili posetite wellness centre i brojne bazene u obližnjim Termama Čatež. Osluškujte svoje misli na sunčanoj terasi ili u skrivenom kutku dvorca. Večera u dvoje ili sa prijateljima u raskošnom restoranu biće istinski doživljaj.

PREUZMITE KOMPLETNU PONUDU PUTOVANJA I CENOVNIKSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad