NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

PARIZ – Nova godina

Paris

Reka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnom nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obeležja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacionalni muzej savremene umetnosti, muzej Orsej. Treba pomenuti i poznate četvrti kao što je Riv Goš – leva obala Sene, Fobur Sen Onore, Opera, Monmartr, Lez Al, Latinska četvrt, Monparnas. Svi koji su bili u Parizu znaju da vas na svakom koraku očekuje nezaboravno iskustvo.

 

5 dana / 4 noćenja ili 4 dana / 3 noćenja, avionom

Polasci : 29.12.2017. i 30.12.2017.

PROGRAM PUTOVANJA I


1.dan (29.12.2017.) BEOGRAD–PARIZ Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (30.12.2017.) PARIZ Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali Notre Dame. Fakultativni izlet : 15 evra sa uključenim metro kartama u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan (31.12.2017.) PARIZ Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

4.dan (01.01.2018.) PARIZ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura najstarijim delovima Pariza uz krstarenje Senom. Noćenje.

5.dan (02.01.2018.) PARIZ–BEOGRAD. Doručak. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

PROGRAM PUTOVANJA II


1.dan (30.12.2017.) BEOGRAD–PARIZ Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (31.12.2017.) PARIZ Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3.dan (01.01.2018.) PARIZ Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura najstarijim delovima Pariza uz krstarenje Senom. Noćenje.

4.dan (02.01.2018.) PARIZ–BEOGRAD. Doručak. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

Hotel Usluga 29.12.2017.

02.01.2018.

5 dana / 4 noći

30.12.2017.

02.01.2018.

4 dana / 3 noći

Residhome Courbevoie la Défense 4* ND  

549 €

 

499 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 150 130

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato: Avio takse od 125,63 € (od čega je 50 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra RS, 27.83 evra QX, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 3.30 evra LG, 4.51evra IZ, 8,0evra FR, 12.75 evra FR podlažu refundaciji). Avio-takse se plaćaju po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate. Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po rezervaciji. Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana (obavezno prijavljivanje u agenciji). Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno obavezno međunarodno putno osiguranje.

Fakultativni izleti :

VERSAJ : Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Cena izleta 65 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Povratak u Pariz.

NAJSTARIJI DELOVI PARIZA I KRSTARNJE SENOM : Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur, najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku krstarenje Senom, panormamskim brodom je najlepši način da se Pariz doživi na romantični način. Cena izleta : 30 evra. U cenu je uključeno: odlazak i povratak metroom, grupna ulaznica za krstarenje Senom, vodič na srpskom jeziku. Povratak u hotel.

LUVR : Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Cena izleta 45 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr, lokalni vodič u Luvru na srpskom jeziku, prevoz do i od muzeja metroom. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma.

Hoteli: 

Residhome Courbevoie la Défense 4*  www.residhome.com

Smeštaj je u apart-hotelu u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na Defansu. Iako van unutrašnjeg gradskog prstena (periferija), kvart La Defans se poslednje decenije razvio u najmoderniji deo glavnog grada sa fantastičnim oblakoderima, širokim esplanadama i ogromnom savremenom “senkom” Trijumfalne kapije – Grand Aršom (“Grande Arche”). Na nekoliko minuta hoda od hotela nalazi se jedan od najvećih tržnih centara u gradu (“Les quatre temps”). Metro stanica je od hotela udaljena oko 10 minuta hoda sa nje saobraća direktna linija metroa do Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja do kojih se stiže za oko 15 minuta vožnje. Pored svih redovnih hotelskih sadržaja (TV, fen za kosu, telefon, sef), gostima je u sobi na raspolaganju i mala kuhinja. Sve sobe su sa zasebnim kupatilom. Doručak se služi po principu samoposluživanja

VAŽNE NAPOMENA:

–   Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.

–   Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.

– Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
 • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 20 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
 • Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 20. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
 • Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično)..
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja organizatora.

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

– čekovima građana do 6 mesečnih rata.

– platnim karticama (Master, VisaMaestro i Dina).

– preko računa.

Plaćanje ove usluge može izvršiti uplatom na tekući račun 205-209163-92. Saglasno propisima nadležnog ministarstva, obaveštavamo putnika da može izvršiti plaćanjeove usluge i direktnom uplatom na tekućiračunorganizatora ovog putovanja broj:160-420427-67.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

 

Uz  program  važe  Opšti  uslovi  putovanja  organizatora  KonTikiTravela&  Service  d.o.o.  ,Licenca   br  OTP 80/214 od 22.12.2014  Turistička  agencija  Super  Star  Travel   d.o.o.  licenca  OTP  59/2014  prodaje  aranžman  u  svojstvu subagenta.SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad