NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

NEZABORAVAN ODMOR

HIT

MEKSIKO

mexico-cancoon

U Meksiku, destinaciji obeleženoj kontrastima i raznolikošću, pronaći ćete mnoštvo turističkih sadržaja i arheološkiha nalazišta. Nepregledne pustinje, ugašeni vulkani sa snežnim vrhovima, antičke ruševine, moderni megalopolisi, mali kolonijalni gradovi u kojima kao da je vreme stalo, sređeni resorti, peščane plaže, egzotična i bujna flora i fauna… bilo da uživate u ispijanju margarite i strastvenoj muzici marijačija, pogledu na netaknutu prirodu, surfovanju po talasima okeana ili istraživanju monumentalnih drevnih hramova – Meksiko nudi svakome ponešto i nezaboravnu avanturu!
Ukoliko želite savršen odmor u Meksiku – Kankun je najbolji izbor. Nalazi se na jugoistoku u meksičkoj saveznoj državi Kintana Ro i smešten je na poluostrvu Jukatan, na obali Karipskog mora. Danas to zvuči neverovatno, ali star je svega pola veka i ranije je bio selo sa samo 120 stanovnika. Zvanično je osnovan 1970. godine, a godinu dana ranije banka Meksika je projektovala razvoj ovog mesta kao turističke zone. Grad je gotovo podeljen na gradsku i hotelsku zonu, a zajednički im je bulevar Kukulkan koji se pruža duž čitavog poluostrva. Hotelska zona je školski primjer održivog razvoja, u kojem savremena arhitektura i priroda zajedno čine skladnu celinu, a bez obzira na procvat industrije, tamo životinje i dalje imaju svoja prirodna netaknuta staništa. Najrazličitije životinje i predivna klima učiniće boravak u Kankunu nezaboravnim iskustvom.
Kankun je parče raja u kojem je more zaista tirkizno kao na fotografijama, plaže beskarajno duge sa gotovo belim peskom, voda prijatna za kupanje, noćni provod nezaboravan, a osoblje u hotelima i trgovinama ljubazno… naprosto, dok pakujete kofere za povratak kući, razmišljate – kako opet doći.

POGLEDAJTE NAJBOLJE PONUDE ZA HOTELE

MAPA
SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad