NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

Les 2 Alpes

Les2Alpes

Les 2 Alpes, jedno od najpopularnijih francuskih skijališta, smešteno je u centralnom delu francuskih Alpa, 75 km od Grenobla.

Les 2 Alpes ističe se sa 250 sunčanih dana tokom godine i najvećim skijaškim glečerom u Evropi. Ski centar se nalazi na 1.650 m n/v, ima 51 žičaru (2 voza, 6 telekabina, 23 sedežnice, 19 vučnica), 104 ski staze u dužini od 225 km, koje dosežu do 3.600 m n/v

Visok kvalitet snega i razni tipovi staza, pogodni su kako za početnike, tako i za ljubitelje ekstremnog skijanja i novih disciplina. U Les 2 Alpes se nalazi i najteža crna ski staza u Evropi – Grand Colouire. Na visini od 2.600 m izgrađen je snow park, raj za snowbordere i skijaše željne izazova. Veliki broj prodavnica, barova, restorana, noćnih klubova, upotpunjuju boravak u ovom skijalištu i čine ga posebno interesantnim mladima. U ponudi su i klizalište, bazen, „wellness“ centar, bioskop, kao i transfer do Grenobla ili do obližnjeg skijališta Alpe D Huez, koje je poznato po najdužoj crnoj stazi na svetu.

App les Residences 1650 2*

Apartmani se nalaze u nekoliko rezidencija, 250 m od centra skijališta. Od najbliže staze i žičare su udaljeni 30 –200 m.

LokacijaApartmani se nalaze u nekoliko rezidencija, 250 m od centra skijališta. Od najbliže staze i žičare su udaljeni 30 –200 m.

Sobe

Svi studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), opremljenu kuhinjsku nišu, ski boks, a veći apartmani imaju i balkon.  Studio 2-3 osobe (13-16m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, a može se dodati još jedan krevet.  Apartman 4-6 osoba (35-45m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ili sa dva odvojena kreveta i niša sa krevetom na sprat

Goleon Val Ecrins 4* 

Lokacija-Nalazi se u mirnom delu Les 2 Alpes-a, udaljen svega 100m od ski lifta i 500m od prodavnica.

Sobe-Svi apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), opremljenu kuhinjsku nišu, telefon, SAT TV i bežični internet (uz doplatu).  Apartman 4 osobe ( 44 m2): Dnevna soba, spavaća soba sa francuskim ležajem i niša sa krevetima na sprat.  Apartman 6 osoba (71m2 ): Dnevna soba, dve odvojene spavaće sobe, jedna sa dva kreveta i jedna sa francuskim krevetom, niša sa krevetima na spratApartman 8 osoba (88 m2): Dnevna soba, tri odvojene spavaće sobe, dve sa dva kreveta i jedna sa francuskim krevetom, niša sa krevetima na sprat. Apartman 10 osoba (115 m2): Dnevna soba , dva kupatila, pet spavaćih soba, tri sa dva kreveta i dve sa francuskim krevetom

Residence L’Ours Blanc 3* 

Lokacija Apartmani se nalaze u podnožju ski staze, 150m od žičare Diable.

Sobe-Svi studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), opremljenu kuhinjsku nišu, balkon i SAT TV (uz doplatuStudio 2 osobe (20²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje.  Studio 4-5 osoba (30²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i sofom za jednu osobu, niša sa krevetima na sprat.  Apartman 6 osoba (troprostorni 50m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i sofom za jednu osobu, spavaća soba sa dva kreveta, spavaća soba sa krevetima na sprat.

Residence Le Surf Des Neiges 2* 

Lokacija- Apartmani se nalaze 400m od žičare Diable.

Sobe-Svi studiji i apartmani imaju kupatilo (tuš/wc), opremljenu kuhinjsku nišu, balkon i SAT TV (uz doplatu).  Studio 2 osobe (20²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje.  Studio 4-5 osoba (30²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i sofom za jednu osobu, niša sa krevetima na sprat.  Apartman 6 osoba (troprostorni 50m²): Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i sofom za jednu osobu, spavaća soba sa dva kreveta, spavaća soba sa krevetima na sprat.

PREUZMITE KOMPLETAN PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u

 

Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja organizatora Odeon World Travel d.oo,Licenca br OTP 5/2013 od 18.02.2013 Turistička agencija Super Star Travel  d.o.o. licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagenta.SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad