NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

KRANJSKA GORA

KRANJSKA GORA nalazi se na severozapadu Slovenije, uz granicu sa Austrijom i Italijom, pod vrhovima Julijskih Alpa i Karavanki. Za ljubitelje belih staza, snega i skijanja na raspolaganju su 23 žicare i više od 14 km uredjenih skijaških staza i više od 40 km staza za trčanje na skijama kao i otvoreno prirodno klizalište na jezeru Jasna. U blizini je i Planica, sa poznatim skijaškim skakaonicama. Organizovano je i turno skijanje kao i penjanje uz zaledjene slapove. Skijalište Kranjska gora je pogodno za sve vrste skijaša, od početnika do takmičara a omogućava i stalno proširenje osnovnog znanja u skijanju. U Podkorenu je visoko pripremljena staza na kojoj se održava Svetski kup u veleslalomu i namenjena je boljim skijašima. Manje zahtevne skijaše svakako će zadovoljiti skijališta u Planici, Mojstrani, Martuljku. Sve staze u Kranjskoj gori su opremljene uredjajima za veštački sneg, čime je obezbedjeno kvalitetno skijanje od decembra do kraja marta. Kranjska Gora predstavlja tipičnu alpsku oblast, sa značajnom prednošću da je lako pristupačna. Ona je centar dogadjaja, najveće naselje u dolini. Sa mnogo svojih hotela, pansiona, restorana, kazina, manifestacija, nudi raznovrsne mogućnosti za goste koji žele provod i zabavu. Idealna je destinacija za duge aktivne odmore u planini.

Lokacija: nalaze se pored hotela Prisank, u centru naselja. Sadržaj: kompleks od 34 apartmana, besplatni parking, lift, skijašnica. Apartmani: svaki apartman tipa 2 – 4 osobe ima dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje u okviru koje je trpezarija i mini kuhinja, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo, SAT TV, telefon, balkon. Svaki apartman tipa 3 – 5 osoba pored navedenog sadržaja ima još jedan ležaj u spavaćoj sobi. Usluga: najam apartmana. Napomena: Čišćenje apartmana jednom u toku jedne smene. Gosti hotela mogu da koriste bazen hotela Larix, a ostale sadržaje hotela uz doplatu.

SPIK 3* I SPIK 4*

Lokacija: udaljen je 5 km od skijališta u Kranjskoj Gori u mestu Gozd Martuljek. Sadržaj: Hotel raspolaže sa sobama 3* i potpuno novim izgradjenim delom sa sobama 4*. Zajednički sadržaji: restoran, bar, zatvoren bazen sa wellness i spa centrom, dečiji bazen, sauna svet, kongresni centar, centar lepote i zdravlja. Sobe: 56 soba sa četiri zvezdice i 60 soba sa tri zvezdice. Sobe 3* – SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo /tuš-WC/. Superior soba ima pogled MV. Napomena: organizovan tranfer od hotela do Kranjske gore uključen je u cenu smeštaja. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

Lokacija: nalazi se u podnožju padine samo 100 m od centra naselja i ima predivan pogled na Julijske Alpe (vrh Prisank, Razor, Vitranc). Karakteristike: od 2013. god hotel je u sastavu prestižnog lanca hotela RAMADA. Sadržaj: 115 soba sa 260 ležaja, restoran, kazino Larix sa 50 aparata za zabavu i barom; sportski centar Aqua Larix sa 400 m2 vodene površine (bazeni, hidromasaže, gejziri, bazen za masažu); centar za lepotu WELNESS CENTER nudi usluge masaže, kozmetike, magnetne terapije, pedikira, solarijuma, finske i turske saune. Soba stand: kupatilo, fen, SAT TV, minibar, telefon, radio, balkon. Soba superior: kupatilo, fen, SAT TV, minibar, telefon, radio, balkon, pogled na skijalište. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

RAMADA HOTEL & SUITE 4*

Lokacija: 100 m od skijališta u Kranjskoj Gori, u srcu svih gradskih aktivnosti pošto se nalazi uz glavnu gradsku promenadu. Hotel ima 110 soba, nekoliko apartmana kao i posebne sobe: dve antiseptik sobe za osobe sa alergijama, dve prostrane sobe (51m2), dve de lux sobe sa vodenim krevetima i dve ultra de lux sobe sa vazdušnim krevetima. Hotelska ponuda: restoran, italijanski restoran, engleski kafe, pab sa karaoke zabavom i bilijar stolovima.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem a većina ih ima balkon.

Lokacija: nalazi se u centru naselja, udaljen 150 m od ski staze Karakteristike: renoviran je 2007 god. Sadržaj: 151 soba, 5 apartmana, restoran, noćni klub, bistro piceriju, diskoteku, boksove za skije, zatvoreni bazen za odrasle i decu, stoni tenis, fitness centar, četiri teniska terena (od koga su dva pokrivena), bazen za masažu, solarijum, finska i turska sauna, masaža. Soba stand: kupatilo sa fenom, SAT TV, minibar, sef, telefon, bez balkona. Soba superior: kupatilo sa fenom, SAT TV, minibar, sef, telefon, balkon. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

Lokacija: nalazi se na samom skijalištu uz stazu za najmladje skijaše i ima najbolju lokaciju u naselju. Karakteristike: izgradjen u alpskom stilu, tokom 2003. renovirane su sobe u hotelu i omiljen je porodicama sa malom decom. Sadržaj: 99 soba, 6 apartmana, restoran, koktel bar, pub, kutak za dečiju animaciju, TV sala, letnja terasa, sauna, solarijum, masaža, stoni tenis, bicikli za rentiranje, salon za video igre. Soba stand: kupatilo fen, telefon, TV. Postoji mogućnost da se ubaci jedan ili dva pomoćna ležaja. Soba superior: kupatilo fen, telefon, TV, pogled na skijalište. Max 3 osobe. Usluga: doručak / večera – samoposluživanje.

PREUZMITE PROGRAM I CENOVNIK – FIRST MINUTE PONUDE

Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja organizatora Odeon World Travel d.oo,Licenca br OTP 5/2013 od 18.02.2013 Turistička agencija Super Star Travel  d.o.o. licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagenta.


MAPA

SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad