NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

Kosta Dorada

Kosta Dorada

  • Costa Dorada (5)
  • Costa Dorada (6)
  • Costa Dorada (4)
  • Costa Dorada (3)
  • Costa Dorada (2)
  • Costa Dorada (1)

PREUZMITE CENOVNIK U PDF-u

Oblast koja se prostire južno od Barselone u dužini od 216 km sa pravom nosi svoje ime – Kosta Dorada (katalonski Costa Daurada) tj. „Zlatna obala“. Odlikuju je duge peščane plaže koje pokivaju oko 800 hektara obale, kristalno čisto more, Katalonske planine koje se prostiru duž obale , blaga mediteranska klima koja omogućava prijatan boravak tokom cele godine, divni pejzaži i brojni kulturno-istorijski spomenici koji svedoče o brojnim civilizacijama koje su boravile na ovim prostorima.
Najpoznatije letovalište Salou, gotovo spojen sa obližnjim letovalištima Kambrils i La Pineda, predstavlja centar ove regije. Poseduje 14 km prostranih plaža od koji 34 imaju priznanje za kvalitet vode – Plavu zastavu. Od Barselona je udaljen oko 100 km.
Još jedna atrakcija ove regije je jedan od 5 najvećih zabavnih parkova u Evropi PortAventura podeljen na nekoliko tematskih celina (Mediteran, Polinezija, Kina, Meksiko, Divlji zapad, a u planu je otvaranje i „Ferari Land“-a). Poseduje brojne adrenalinske atrakcije, restorane, prodavnice i u njemu, nesumnjivo, svako može da pronađe zabavu za sebe.

HOTELI:

CAMBRILS

Apartmani Pins Platja Apartamentos  http://www.pinsplatjacambrils.com/en/
Opis hotela:
Lokacija: hotel se nalazi u prelepom mestu Cambrils na samoj plaži. Na oko 5 km je od centra popularnog mesta Salou. Zabavni park PortAventura je na oko 7 km, a Barselona na oko 115 km.
Sadržaj: otvoreni bazen, retoran, bar, bar pored bazena, tobogani na bazenu, igralište za decu, prodavnica suvenira, market, sportovi na vodi (na plaži), Wi-Fi (bez doplate u javnim delovima hotela) video igraonica, picerija, mini-club, rent a bike, garaža.
Smeštaj: kupatilo, fen, klima uređaj, mikrotalasna rerna, toster, ketler, frižider, TV, terasa
Usluga: najam smeštaja.

LA PINEDA

Hotel Estival Park 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u mestu La Pineda, od peščane plaže ga deli ulica, udaljen je 3 km od centra Solua, 95 km od aerodroma u Barseloni.Park Portaventura se nalazi na 5 km udaljenosti od hotela.
Sadržaj: U sastavu kompleksa su 3 petospratne hotelske zgrade.Svaka zgrada ima svoju recepciju, restoran i animaciju. Ostali sadrzaji hotela su piceriju, 4 snack bara, 3 bara pored bazena, otvoreni bazen za odrasle i decu sa lepo uređenim delom za sunčanje, veliki wellness i spa centar “Aquum” sa 9 različitih vrsta bazena, saunom, turskim kupatilom, đakuzijem i sobama za masaže i kozmetičke tretmane. Pored hotelskih zgrada i spa centra, u sastavu ovog kompleksa su i bungalovi koji predstavljaju poseban deo cistavog kompleksa. Od dodatnih sadržaja hotel nudi fitnes centar, terene za mini tenis i skvoš, diskoteku, mini klub za decu. Peskiri za plažu uz depozit (10 eura).
Sobe: Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, balkon.
Usluga: Polupansion ili pun pansion.

Hotel Donaire Beach 3*
Lokacija: Nalazi se na samoj plaži El Rako, u mestu Vila Seka, 6 km od centra letovališta Saloua, 2 km od zabavnog parka PortAventura, 95 km od aerodroma u Barseloni.
Sadržaj: Restoran, snack bar, bar na plaži, otvoreni bazen, bazen za decu, đakuzi na otvorenom sa uređenim prostorom za sunčanje, mini klub za decu.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon,a frižider je uz doplatu. Krevetac na upit.
Usluga: Polupansion ili pun pansion.

SALOU

Hotel 4R Regina Gran Hotel 4*
Lokacija: hotel je smešten u popularnom turističkom mestu Salou, na oko 800 m od gradske plaže, zabavni park PortAventura nalazi se na oko 1 km od hotela. Barselona je na oko 110 km.
Sadržaj: otvoreni bazen, zatvoreni bazen (uz doplatu), SPA centar, restoran, recepcija, lobi, mini-club, igralište za decu, stoni tenis, bilijar, mini-golf, video igraonica, internet korner, menjačnica, teretana (uz doplatu), prostorija za prtljag, Wi-Fi (u celom hotelu bez doplate), rent a bike, animacija.
Smeštaj: sve sobe poseduju kupatilo, centralna klima, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, terasa, mini-bar (doplaćuje se 2 evra po danu), sef (doplaćuje se 15 evra za 7 dana).
Usluga: polupansion.

Hotel 4R Salou Park Resort I 4*
Lokacija: hotel je odlično lociran, na oko 100 m od plaže Kapelans u mestu Salou, a u blizini hotela je veliki broj kafića, klubova i prodavnica. Port Aventura zabavni park je na oko 2 km od hotela, a Barselona na oko 110 km.
Sadržaj: Salou Park je kompleks sačinjen od dve zgrade Salou Park 4 i Salou Park 3. Sadrži dva otvorena bazena, recepcija, svaka hotelska zgrada ima svoj restoran, SPA centar (u Salou Park-u 3), barovi, bar u bazenu, Wi-Fi (bez doplate u celom hotelu), video igrice, bilijar, teretana (u Salou Park-u 3), večernja animacija.
Smeštaj: sve sobe imaju klimu, kupatilo, fen, SAT TV, terasu, Wi-Fi (bez doplate), sef (doplaćuje se 2,5 evra po danu), mini-frižider
Usluga: polupansion uz mogućnost doplate za all inclusive – „sve uključeno“.

Hotel 4R Salou Park Resort II 3* (ex Playa Margarita )
Lokacija: hotel je odlično lociran, na oko 100 m od plaže Kapelans u mestu Salou, a u blizini hotela je veliki broj kafića, klubova i prodavnica. PortAventura zabavni park je na oko 2 km od hotela, a Barselona na oko 110 km.
Sadržaj: Salou Park je kompleks sačinjen od dve zgrade Salou Park 4 i Salou Park 3. Sadrži dva otvorena bazena, recepcija, svaka hotelska zgrada ima svoj restoran, SPA centar (u Salou Park-u 3), barovi, bar u bazenu, Wi-Fi (bez doplate u celom hotelu), video igrice, bilijar, teretana (u Salou Park-u 3), večernja animacija.
Smeštaj: sve sobe imaju klimu, kupatilo, fen, SAT TV, terasu, Wi-Fi (bez doplate), sef (doplaćuje se 2,5 evra po danu)
Usluga: polupansion uz mogućnost doplate za all inclusive – „sve uključeno“.

Hotel Belvedere 3*
Lokacija: Hotel je renoviran i nalazi se na 900 m od plaže Levant i 1,5 km od zabavnog parka PortAventura.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu. Od dodatnih sadržaja gosti mogu da koriste fitnes centar, saunu, đakuzi, mini klub za decu. Wi fi ima u sibama i lobiju.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), klima uređaj, SAT TV, balkon ili terasu, sef uz doplatu.
Usluga: Polupansion ili pun pansion.

Hotel Cala Font 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u uvali Kala Font, sa direktnim izlazom na peščanu plažu. Udaljen je 4 km od centra i zabavnog parka PortAventura, 100 m od autobuske stanice koja vozi do Saloua koji je na 2km od hotela.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran, bar sa terasom, bar na plaži, otvoreni bazen i bazen za decu.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, balkon, mini frižider (uz doplatu) i sef (uz doplatu), wi-fi.
Usluga: Nocenje sa doručkom.

Apartmani California Apartamentos
Lokacija: Hotel čine dve zgrade koje razdvaja ulica. Nalazi se u mestu Salou, na oko 500 m od plaže Llevant. Od centra grada je na par minuta hoda, a od Barselone na oko 100 km. Od zabavnog parka PortAventura je na oko 1,5 km. Apartmani California su 2015. komplet renovirali javne delove hotela.
Sadržaj: 2 bazena na otvorenom, recepcija, restoran, bar, Wi-Fi (u javnim delovima hotela, uz doplatu), video igrice, bilijar, parking, garaža (uz doplatu)
Gosti Apartmana California, mogu da koriste sadržaje hotela California garden 3*, koji se nalazi odmah preko puta ulice. Od sadržaja je dostupno korišćenje: bazena, dečijeg igrališta, mini-golfa, fitnesa (uz doplatu), animacije
Smeštaj: kupatilo, mini-kuhinja, mini-frižider, klima uređaj, SAT TV, terasa
Usluga: Polupansion.

Hotel California Garden 3*
Lokacija: Hotel čine dve zgrade koje razdvaja ulica. Nalazi se u mestu Salou, na oko 500 m od plaže Llevant. Od centra grada je na par minuta hoda, a od Barselone na oko 100 km. Od zabavnog parka PortAventura je na oko 1,5 km.
Sadržaj: dva bezena, dečiji bazen, recepcija, restoran, bar, snack bar, fitnes (uz doplatu) video igrice, bilijar, mini-golf, Wi-Fi (u celom hotelu uz doplatu 2 evra za 1h, a ceo dan 8 evra), teretana, igralište za decu, animacija, parking, garaža (uz doplatu)
Smeštaj: kupatilo, SAT TV, sef (uz doplatu 20 evra za 7 dana), klima uređaj, centralno grejanje, terasa, Wi-Fi (uz doplatu), krevetac (uz doplatu)
Usluga: Polupansion.

Hotel Jamie I Salou 3*
Lokacija: Hotelski kompleks u blizini centra letovališta, 550 m od plaže Levant, 100 km od aerodroma u Barseloni.
Sadržaj: Restoran, 3 bara, 2 velika otvorena bazena, Spa centar sa turskim kupatilom, saunom, đakuzijem. Od dodatnih aktivnosti gosti mogu da koriste teren za mini golf, skvoš, tenis, fitnes centar, igraonica za decu.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, balkon, telefon i sef.
Usluga: Polupansion ili pun pansion.

Hotel Playa De Oro 3*
Lokacija: Hotel se nalazi na uzvišenju letovališta Salou, udaljen 250 m od gradskih plaža Larga i Kapeljans, 15 km od zabavnog parka PortAventura, 100 km od aerodroma u Barseloni.
Sadržaj: Renoviran je 2015.godine i poseduje restoran, snack bar, otvoreni bazen i bazen za decu, wifi. Od dodatnih aktivnosti organizuje se vežbanje u bazenu, bilijar na otvorenom, večernji zabavni program.
Sobe: Sve sobe imaju kupatilo , klima uređaj, SAT TV, terasu, telefon, fen i sef (uz doplatu).
Usluga: Polupansion.

Hotel PortAventura Caribe 4*
Lokacija: Tematski hotel inspirisan Karibima, nalazi se na samom ulazu u zabavni park PortAventura, do kog postoji shuttle bus prevoz. Od letovališta Salou i najbliže plaže je udaljen oko 800 m. Od aerodroma u Barseloni je udaljen 110 km.
Sadržaj: 3 restorana, 4 bara, bazen za odrasle i decu nasut peskom i uređen u stilu karipskih plaža, tereni za odbojku na plaži i mini fudbal, spa centar, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, a neograničen pristup atrakcijama zabavnog parka pružaju gostima ovog hotela nebrojene mogućnosti za zabavu i porodično uživanje.
Sobe: Podeljene u 3 kategorije – standard, superior i deluxe, od kojih svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef i balkon. Deluxe sobe su veće kvadrature u odnosu na standard i superior, imaju mini bar i pogled na bazen.
Usluga: Polupansion.

Hotel Santa Monica Playa 3*
Lokacija: Hotel se nalazi u centru letovališta Salou, u blizini noćnih klubova. Od plaže je udaljen 250 m a od zabavnog parka PortAventura oko 2 km. Jednostavnog je izgleda i preporuka je, pre svega, za mlade.
Sadržaj: Poseduje glavni restoran, bar, lobby bar, otvoreni bazen i bazen za decu, sportske aktivnosti tokom celog dana za odrasle (aerobik, vežbe u bazenu, pikado, stoni tenis) i dečiji klub.
Sobe: Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, SAT TV, fen, telefon, balkon. Frižider i sef uz doplatu.
Usluga: Polupansion.

Hotel Villa Dorada 3*
Lokacija: Hotel se nalazi na blagoj uzbrdici u blizini centra, 400 m od plaža Kapeljans i Plaja Larga; 1,5km od zabavnog parka PortAventura, 100km od aerodroma u Barseloni.
Sadržaj: Sastoji se iz glavne zgrade i apartmanskog dela, koji je udaljen 50 m od recepcije. Poseduje restoran, bar, snack bar, otvoreni bazen i bazen za decu. Od dodatnog sadržaja hotel nudi fitnes centar, saunu, stoni tenis, bilijar, igralište za decu.
Sobe: Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo , SAT TV, telefon, sef, balkon.
Usluga: Polupansion.

Hotel Villa Romana 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom okruženju, oko 1 km od plaže Levant, 1,2 km od zabavnog parka PortAventura, 100 km od aerodroma u Barseloni. U blizini hotela se nalazi stajalište za turistički vozić koji vozi do zabavnog parka PortAventura.
Sadržaj: Hotel poseduje glavni restoran, bar, otvoreni bazen sa uređenim delom za sunčanje, bazen za decu, fitnes centar, saunu, đakuzi.
Sobe: Prostrane i svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (frižider), balkon ili terasu.
Usluga: Polupansion ili pun pansion.


Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Odeon World Travel d.oo,Licenca br OTP 5/2013 od 18.02.2013 Turistička agencija Super Star Travel  d.o.o. licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagenta.SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad