NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

ZIMA

HIT

KOPAONIK

kopaonik

KRALJEVI ČARDACI 4*

Hotelsko apartmansko naselje (otvoreno 2011) nalazi se u vikend naselju Treska, na 4,5 km od centra Kopaonika i 2.5 km od najbliže žičare. Naselje čine Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa i Apartmani Kraljevi Čardaci Spa.

Apartmani Kraljevi Čardaci Spa je kompleks od 199 apartmana. Svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljenu kuhinju (šporet, frižider, posuđe, pribor za jelo), sto za ručavanje, LCD TV i bežični internet.  Studio 2: Ugaona garnitura na razvlačenje.

Studio 3: Ugaona garnitura na razvlačenje i krevet na razvlačenje.  Apartman 4: U dnevnom boravku garnitura na razvlačenje, u spavaćoj sobi francuski ili 2 standardna kreveta, telefon, 2 LCD TV, sef.  Apartman 6: U dnevnom boravku (neki imaju kamin) garnitura za sedenje na razvlačenje, 2 spavaće sobe, u jednoj francuski a u drugoj 2 standardna kreveta, sef, 2 LCD TV, DVD i telefon.

U sklopu hotela Kraljevi Čardaci Spa*** je pansionski i a la carte restoran, pivnica, kongresna sala sa 180 mesta, lobby bar, bar pored bazena, igraonica i igralište za decu, bežični internet, mogućnost rentiranja laptop-a, skijašnica i ski servis udaljen 30 m od staze Malo Jezero, otvoreni parking (ograničenog kapaciteta), ski bus do skijališta. Spa i wellness centar na 900m2 u svom sastavu ima: zatvoreni bazen (14 x 6m) i đakuzi, bazen (10 x 5m) i đakuzi sa toplom vodom na otvorenom, finsku saunu, bio saunu (ruska banja), aroma – parno (tursko) kupatilo, slanu pećinu, kneipp bazen, tapidarijum klupe, float kapsulu i sobe za masažu.

Kraljevi Čardaci – FIRST-MINUTE ponude

ANGGELA 4*

Nalazi se u turističkom centru Kopaonika, pored ski staza. Ima 121 sobu i 6 apartmana. Sve sobe su renovirane, moderno opremljene, imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, DVD, telefon, bežični internet, mini bar i sef. Postoji mogućnost spojenih soba. Svi apartmani su renovirani, imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, spavaću sobu sa francuskim krevetom, spavaću sobu sa 2 fotelje na razvlačenje, LCD TV, DVD, telefon, bežični internet, mini bar i sef

Hotel u svom sastavu ima glavni restoran, lobby i aperitiv bar, a la carte restoran Salaš 137, dečiji klub, frizerski i kozmetički salon, menjačnicu, prodavnicu, bežični internet, skijašnicu, otvoreni javni parking. Gostima hotela je na raspolaganju novi Wellness i Spacentar u čijem su sastavu finska sauna, infrared sauna, parno kupatilo, đakuzi, kneipp. Od sportskih sadržaja u ponudi su i tereni na otvorenom – u isto vreme se mogu koristiti: 3 terena za košarku ili 1 teren za rukomet ili 1 teren za mali fudbal (rukometni golovi) ili 1 jedan teren za tenis, 1 za odbojku i 1 za košarku. Kongresni centar je na pet nivoa, površine 1000 m2 u okviru koga se nalazi pet sala sa kompletnom audio i video opremom (projektor, platno, flipchart, ozvučenje, internet).

Anggela 4* – PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u

PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u


GRAND HOTEL & SPA 4*

Luksuzni hotel u turističkom centru Kopaonika, udaljen 50 m od ski liftova i staza, renoviran 2012. god, otvoren je za goste tokom cele godine za aktivan porodični odmor, wellness & spa odmor ili za organizaciju raznih manifestacija.

Luksuzno opremljen hotel, ima 121 superior sobu, 25 porodičnih soba, 12 premium apartmana, executive i predsednički apartman. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, bademantil, telefon, LCD TV, DVD, mini bar, sef i bežični internet. Porodične sobe imaju spavaću sobu sa francuskim krevetom i još jednu ili dve spavaće sobe sa jednim ili dva kreveta. Apartmani su različitog sadržaja i strukture za boravak od 2 do 5 osoba.

Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i a la carterestoran, restoran Garden, piceria, poslastičarnica, aperitiv bar sa kaminom, Havana klub sa kubanskom muzikom, bar pored bazena, prodavnice, beauty salon. Hotel ima i otvoreni bazen povezan toplim hodnikom sa zatvorenim bazenom, đakuzi na otvorenom, salon za masažu, pedikir i manikir salon, frizerski salon, solarijum, VIP spa salon (đakuzi, finska sauna/ruska banja, fitnes centar), Grand Oaza spa & wellness centar (1 800 m2) koji u svom sastavu ima: zatvoreni bazen (18 x 9 m), hidro-termo kadu, relax zonu, infracrvenu saunu, finsku saunu, rusku banju, tropske kiše, tursko kupatilo, slano-ledena pećinu, kneipp, tepidarium, fitnes centar sa najmodernijim spravama za vežbanje i kardioprogramom. Od dodatnih sadržaja hotel ima i salu za pilates i aerobik, sportske terene u zatvorenoj sportskoj sali na 1 258 m2, skvoš terene, stoni tenis, modernu kuglanu sa 8 staza sa barom, PC igraonicu, bilijar salu, dečiji klub, menjačnicu, skijašnice i otvoreni parking (ograničenog kapaciteta).

GRAND HOTEL & SPA 4* – PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u

GRAND HOTEL & SPA 4* – PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u


VILA KOPAONIK 3*

Savremeno projektovani objekat koji se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini JAT apartmana i Vila Nikola. Savremeno projektovan objekat, svojom funkcionalnošdu omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i dvoetažnu podzemnu garažu sa objektom.

Studia i apartmani su veličine od 28 do 75m2, svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljenu (mini) kuhinju sa posuđem i priborom za jelo, kablovsku TV i bežični internet, neki imaju i terasu 0+1 studio – trosed na rasklapanje 1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje 2+1 studio (28m2) – trosed i 2 fotelje na rasklapanje VIP 1 app (max 8 osoba) – 1 spavaća soba (francuski krevet i fotelja na rasklapanje), 2 kupatila i dnevni boravak (3 dupla kreveta na rasklapanje)  VIP apartman – (max 5 osoba) – 2 spavaće sobe, dnevni boravak

Skijašnica i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta

Vila Kopaonik – PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u

MEĆAVA APARTMANI

Najnoviji objekat na Kopaoniku, u rangu apartmana 4*. Nalaze se na idealnoj lokaciji, preko puta ulaza u Hotel Grand. Apartmani su luksuzno opremljeni i prve goste će ugostiti u decembru 2013.god.

U svom sastavu ima luksuzno opremljene studija i apartmane za boravak 2 – 6 osoba. Svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljenu (mini) kuhinju sa posuđem i priborom za jelo , SATTV i bežični internet.

Gosti imaju 10% popust za usluge ski rentala i restorana Mećava koji se nalaze u okviru objekta. Gostima su na raspolaganju skijašnica i podrumska vinarija.

Apartmani Mećava – PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u

VILA ZVONČICA 3*

Lokacija:
Novoizgrađen objekat apartmanskog tipa, u centru Kopaonika, otvoren decembra 2016 god. Okružena borovom šumom, u samom središtu turističkog centra, savremeno opremljena vila, vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima. Od ski staze i polazišta žičare Karaman Greben vila je udaljena oko 250m, a od glavnog ulaza u Grand Hotel & Spa 100m.
Sobe:
Na raspolaganju su studija i apartmani veličine od 20 do 50m2. Svaki ima kupatilo (tuš/wc), LCD TV, bežični internet.
Studio 1+1 (max 3 osobe) – veličine 19 m2, 2 sofe na rasklapanje
App 1 (max 4 osobe) – veličine 25-38 m2, u spavaćoj sobi francuski krevet, u dnevnoj sobi 1 sofa na rasklapanje
App 2 (max 6 osoba) – veličine 25-38 m2, u spavaćoj sobi francuski krevet, u dnevnoj sobi 2 sofe na rasklapanje
App 3 (max 8 osoba) – veličine 25-38 m2, u spavaćoj sobi francuski krevet, u dnevnoj sobi 3 sofa na rasklapanje
Vip 1 app (max 5 osoba) – veličine 40-50 m2, 2 spavaće sobe sa francuskim krevetom, u dnevnom boravku ugaona garnitura
Petar Pan Apartman (max 7 osoba) – 2 spavaće sobe sa po francuskim krevetom, na galeriji sofa na rasklapanje i u dnevnom boravku ugaona garniture
Sadržaj:
Restoran i skijašnica.

VIla Zvončica – PREUZMITE KOMPLETAN CENOVNIK U pdf-u

Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja organizatora Odeon World Travel d.oo,Licenca br OTP 5/2013 od 18.02.2013 Turistička agencija Super Star Travel  d.o.o. licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagenta.

MAPASAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad