NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

IBICA

Rio De Janeiro

CENOVNICI U PRIPREMI

Ibiza (katalonski Elvissa), ostrvo između neba i mora, jedno je od Balearskih ostvra koji se nalaze u Sredozemnom moru, ostrvo predivnih plaža, ludog noćnog života i odlicne zabave.

Iako je poznata po spektakularnom noćnom životu, Ibiza je takođe vrlo popularna porodična destinacija koja nudi mnogo više od same zabave.
Centar noćnog života čini mesto San Antonio, gde zabava u poznatim klubovima El Paradis i Eden počinje tek iza ponoći. Playa d’en Bossa takođe uključuje nekoliko odličnih klubova, među kojima je Space – klub koji iz godine u godinu privlači sve više popularnih svjetskih DJ-eva. Glavni grad ostrva je obližnje mesto Ibiza (na katalonskom Eivissa). Grad Ibiza odlikuje se opuštenijom atmosferom i brojnim barovima i restoranima. Gosti mogu uživati u pogledu na Sredozemno more koji se pruža iz Starog grada, a možete uživati i šetajući brojnim uličicama grada.
Agencija Super Star travel na Ibizi nudi brojne apartmane, smeštajne objekte s uslugom doručka i hotele za sve vrste odmora.

PROGRAM PUTOVANJA


Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h.

Prevoz: može biti individualno avionom, na redovnim linijama, pozovite naše agente za najbolju ponudu.

Način plaćanja:  gotovinski, virmanski, platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina). Cene aranžmana su izražene u eur dok je plaćanje aranžmana u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate aranžmana.

Uslovi plaćanja: prilikom rezervacije 40% od cene aranžmana, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije vrši se kompletna uplata aranžmana.

Putno zdravstevno osiguranje nije uključeno u cenu aranžmana, i može se uplatiti u našoj agenciji. Agencija vam preporučuje da prilikom putovanja kupite putno osiguranje, jer na taj način odnosno osiguranik je pokriven za nepredvidive i hitne medicinske intervencije.

Polasci su individualni i nije potreban minimum putnika. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije „SUPER STAR TRAVEL“, kojim su regulisana prava i obaveze svih učesnika putovanja.  Polasci su individualni i nije potreban minimalni broj putnika.

 

MAPA
SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad