NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

GOLTE

Skijalište Golte se nalazi na rubu Savinjskih Alpa, 4 km od Mozirja i 31 km od Celja
Smešteno je u srcu planina, na visoravni od 1.250 do 1.573 m nadmorske visine, sa koje se pruža pogled na Kamniško-Savinjske Alpe.
Među ljubiteljima zimskih sportova važi za jedno od najlepših skijaških centara Slovenije. Skoro 13 km staza je prilagođeno svim tipovima skijaša.
Široke, pregledne staze su idealne za početnike, a dinamičan teren zadovoljiće očekivanja i najiskusnijih skijaša. Na raspolaganju su i staze za skijaško trčanje.
Celokupno skijalište je pokriveno topovima za veštačko osnežavanje, tako da je sneg zagarantovan tokom cele zimske sezone.

Lokacija: Moderan hotelski kompleks Golte, smešten je u idiličnom okruženju na nadmorskoj visini od 1.410 m. Nalazi se neposredno uz skijalište i gornju stanicu gondole Žekovec.

Sobe: Hotel ima 52 sobe i svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, mini bar, sef, internet i balkon.


Sadržaj: Pored restorana u sastavu hotela su a la carte restoran i bar. Wellness centar ima otvoreni bazen sa toplom vodom, đakuzi, finsku, infra crvenu, tursku i biljnu saunu, kao i fitness centar. Od dodatnih sadržaja hotel ima prodavnicu, biblioteku, skijašnicu i parking.

PREUZMITE CENOVNIK U PDF-u – FIRST MINUTE PONUDE


Uz ove programe važe Opšti uslovi putovanja organizatora Odeon World Travel d.oo,Licenca br OTP 5/2013 od 18.02.2013 Turistička agencija Super Star Travel  d.o.o. licenca OTP 59/2014 prodaje aranžman u svojstvu subagenta.

MAPA

SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad