NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

DALEKE DESTINACIJE

HIT

DUBAI

Dubai

Doživite budućnost na samo par sati leta od Beograda. Otputujte u svet magije, luksuza i kontrasta. Posetite prestonicu najboljih hotela i najvećih šoping centara – čarobni Dubai. Grad u kome se može videti neverovatni spoj trandicionalnog i modernog, Grad u kome sve blista. Od peščanih plaža do savršenih hotela sa nestvarnim enterijerima. Grad koji će probuditi sva vaša čula. Gradd koji morate uskoro posetiti, Dobrodošli u budućnost. Dobrodošli u prestonicu svetskog turizma Dubai.

Dubai je, pored glavnog emirata Abu Dabija, najznačajniji emirat i poznata turistička destinacija, koji je, kao i većina tog dela sveta, živeo od ribolova i lova na školjke, te doživeo procvat pronažanjem nafte. U početku su građevine bile skromnije, da bi se 1990-ih godina počeli graditi objekti koji bi se slobodno mogli nazvati svetskim čudima. Jedan od takvih objekata je i hotel Burj Al Arab, koji je jedini hotel sa 7 zvezdica u svetu i napravljen je u obliku jedra na ribarskom brodiću, a viši je od Eiffelovog tornja. Ali, i nakon njegovog završetka, počele su se graditi još neverojatnije tvorevine: poluostrvo u obliku palme i ostrvo koje svojim oblikom predstavlja celu površinu Zemlje, kao i svakako neboder Burj Khalifa, koji je sa svojih 828 metara najviši na svetu. Kada posetite Dubai uverićete se da se u tom fascinantnom gradu, prepunom impozantnih građevina, čuda mogu videti na svakom koraku. U Dubaiju ima oko 400 hotela, sa više od 40.000 soba i oko 4.000 restorana i kafića. Hoteli u Dubaiju se nadmeću koji će biti najluksuzniji, s najljubaznijim osobljem, najboljom hranom, uslugom, pogledom…
Predstavljaju neverovatan spoj zdanja od mermera i stakla sa prelepim vrtovima koji vode do privatnih plaža. Hoteli na plažama su izuzetno visokog kvaliteta i nude raznoliku uslugu. Najpoznatiji Hotel u Dubaiju je hotel Bujr Al Arаb, koji je zvаnično nаjveći i nаjviši hotel nа svetu, i ujedno jedini sа sedam zvezdicа. Nаprаvljen je u obliku jedrа nа ribаrskom brodiću. Ulаzni hol je nаjveći nа svetu, viši od sаme Ajfelove kule. Sve je luksuzno i u zlatu. Poznat je i hotel Atlantis koji ima ogroman akvarijum, kuću delfina i zabavni park.

POGLEDAJTE NAJBOLJE PONUDE ZA HOTELE

Dubai


MAPA
SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad