NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

DAVOS

DAVOS

Priuštite sebi pravi skijaški užitak, skijajte na mestu gde skijaju prinčevi!

Skijaška regija Davos Klosters nalazi se u Graubindenskim alpima u istočnoj Švajcarskoj. Cela skijaška regija obuhvata čak 320 km staza, koje su kompletno pokrivene najsavremenijim sistemima za veštačko osnežavanje, što garantuje sneg tokom cele zimske sezone. Transport skijaša se obavlja uz pomoć 59 ski liftova, ukupnog kapaciteta ok 65000 skijaša na sat. Davos – Klosters ski regija uključuje šest skijališta: JakobshornParsenn/ Gotschna, zatim tri manja porodična skijališta PischaMadrisa i Rinerhorn, kao i skijalište Schatzalp /Strela koje je zvanično prvo napravljeno skijalište u Evropi. Ski regija poseduje 110 perfektno uređenih i pripremljenih skijaških staza, „na švajcarski način“, a posebno je značajno šte se 80% ski terena nalazi na visinama većim od 2000 m/nv.

Appartment Feriensiedlung Solaria 3*

 • Lokacija Apartmani se nalaze na ulazu u dolinu Dischma sa prelepim pogledom na Parsenn i Jakobshorn planine. Od skijališta Parsenn udaljeni su 700 m, a stanica ski bus-a nalazi se direktno ispred apartmana i besplatno vozi do Parsen i Jakobchorn skijališta. Od centra mesta Davos udaljeni su 600 m, a na svakih 30 min autobus iz Davosa vozi goste do apartmana.
 • Sobe Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, balkon ili terasu.

Studio za 2 osobe 25m2: Dnevna soba sa 2 kreveta i balkon.

Apartman za 4 osobe 60m2: Dnevna soba sa 2 kreveta, 1 spavaća soba sa 2 kreveta ili francuski krevet i balkon.

Apartman za 6 osoba 90m2: Dnevna soba sa 2 kreveta, 2 spavaće sobe sa francuskim ili 2 kreveta i balkon.

 • Sadržaj Recepcija, internet, skijašnica i parking.

Detaljnije o apartmanima na sajtu: http://www.solaria.ch/

Gricha DAS hotel Davos 4*

 • Lokacija Ovaj moderan hotel udaljen je samo 100 m od žičare Jakobshorn i 200 m od centra Davosa. Kongresni centar i ledena dvorana udaljeni su 1 km, a železnička stanica Davos Platz nalazi se nedaleko od hotela.
 • Sobe 93 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, sef, mini bar i internet. Kupatila su opremljena ekskluzivnim proizvodima Feuerstein Essentials koja se sastoje od prvoklasnih i posebno odabranih alpskih biljaka, eteričnih ulja, aloe vera sastojaka i prirodnih ulja.
 • Sadržaj Pored glavnog restorana hotel svojim gostima nudi još 2 restorana od kojih je jedan kineski, 2 bara i vinski podrum. Od ostalih sadržaja izdvajamo razne vrste masaža, salon lepote, igraonicu, servis za pranje i sušenje veša, skijašnica i parking.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.hotelgrischa.ch/en/

Maierhof 4*

 • Lokacija Hotel se nalazi u centru mesta Davos i sastoji se iz dve međusobno, hodnikom, povezane zgrade, od kojih jedna potiče iz 1890. godine dok je druga sagrađena 1980. godine. Od ski centra Parsen Davos udaljen je 100 m, kongresnog centra 500 m, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se ski bus stanica.
 • Sobe Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon i mini bar.
 • Sadržaj Pored glavnog restorana hotel ima i a la carte restoran, bar, vinski podrum koji pleni bogatom kolekcijom vina. U sastavu spa centra su unutrašnji bazen, đakuzi, tursko kupatilo, finska i bio sauna, solarijum i soba za odmor. Gostima su na raspolaganju biblioteka, skijašnica i parking, dok najmlađi imaju svoju igraonicu.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.meierhof.ch/

Ochsen 2 3*

 • Lokacija Ovaj prijatan hotel nalazi se u centru mesta Davos i 200 m od skijališta Jakobshorn, a stanica ski bus-a udaljena je samo 10 m.
 • Sobe Sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, sef i internet.
 • Sadržaj Gosti hotela koriste restoran sestrinskog hotela Ochsen koji je udaljen 10 m. Od ostalih sadržaja izdvajamo bar i skijašnicu.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.mountainhotels.ch/hotels/hotel_ochsen_2/

Schatzalp Snow & Mountain Resort 4*

 • Lokacija Impresivan hotel nalazi se na nadmorskoj visini 1.860 m do kojeg se od Davosa stiže žičarom u trajanju od 4 min vožnje. Hotel ima svoje privatno skijalište Schatzalp/ Strela i idelan je za skijaše jer pored samog hotela nalazi se ski staza koja pruža direktan izlaz na stazu.
 • Sobe Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio i telefon.
 • Sadržaj Hotel ima 3 restorana od kojih je jedan sa sunčanom terasom i 2 bara. Wellness centar u svom sastavu ima tursko kupatilo, saunu i bio sauna. Gosti hotela mogu besplatno da koriste unutrašnji bazen i fitnes centar hotela Europa koji se nalazi u Davos Platz direktno pored ski centra Schatzalpenbahn. Od ostalih sadržaja hotel ima skijašnicu, menjačnicu, poslovni centar, suvenirnicu i servis za pranje i sušenje veša.

Detaljnije o hotelu na sajtu:   https://www.schatzalp.ch/en/

Seehof 4*

 • Lokacija Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u samom centru pešačke zone, pored žičare Persenn sa direktnim izlazom na ski i pešačku stazu.
 • Sobe Sve 84 elegantno i lepo uređene sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar.
 • Sadržaj Hotel svojim gostima nudi 3 restorana od kojih 1 ima sunčanu terasu sa prelepim pogledom na Davos, kao i 2 bara. Novootvoreni spa centar opremljen je đakuzijem, turskim i parnim kupatilom kao i raznim vrstama masaža. Gostima je na raspolaganju menjačnica, servis za pranje i sušenje veša, skijašnica i parking.

Detaljnije o hotelu na sajtu:   http://www.seehofdavos.ch/

Steigenberger Grandhotel Belvedere 4*

 • Lokacija Sagrađen davne 1875 godine, Steigenberger Grandhotel Belvedere i dalje kroz svoju dugu istoriju i tradiciju odiše šarmom, elegancijom i luksuznim komforom. Smešten je na centralnoj lokaciji u srcu Davosa na 3 min hoda od kongresnog centra u čijoj se neposrednoj blizini nalaze muzeji, restorani, prodavnice, barovi i bogat noćni život. Od skijališta udaljen je 1,5 km.
 • Sobe 96 soba i 30 luksuzno opremljenih apartmana. Svaka soba i apartman ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, sef, mini bar i internet.
 • Sadržaj Pored glavnog restorana u kojem se služe nacionalni specijaliteti, hotel ima i italijanski a la carte restoran, bistro sa prelepom sunčanom terasom kao i piano bar sa muzičkim programom. Gosti mogu da uživaju u spa centru koji u svom sastavu ima unutrašnji bazen, đakuzi, saunu, tursko kupatilo, razne vrste masaža kao i centar lepote. Od ostalih sadržaja izdvajamo skijašnicu, rent a car, garažu i parking.

Detaljnije o hotelu na sajtu: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/switzerland/davos/steigenberger-grandhotel-belvedere

Strela 3*

 • Lokacija Novosagrađeni hotel, nalazi se u centru Davosa I 500 m od skijališta Jakobshorn. U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice, restorani i barovi dok je ski bus stanica udaljena 100 m.
 • Sobe Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV, radio i telefon.
 • Sadržaj U sastavu hotela su restoran koji gostima nudi nacionalne i internacionalne specijalitete, bar, zimska bašta, čitaonica, TV sala, internet i skijašnica.

Detaljnije o hotelu na sajtu: http://www.mountainhotels.ch/hotels/hotel_strela/

 


U ponudi su trenutno individualni programi. Za dodatne informacije kontaktirajte agenciju.SAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad