NAJPOPULARNIJE DESTINACIJE

HIT

BAD KLEINKIRCHHEIM

Bad Kleinkirchheim

Nalazi se u maloj, sunčanoj dolini između padina koruških planina Nockberge, na jugu Austrije i najbliži je Srbiji od svih skijališta u ponudi. Privlačio je posetioce i pre nego što je rekreativno skijanje ušlo u modu, pre svega zahvaljujući svojim termalnim izvorima. Tu su Römerbad i St. Kathrein sa svojim fantastičnim bazenima. Iz otvorenog grejanog bazena Römerbada posetioci uživaju u pogledu na stazu Franz Klammer, na kojoj se održavaju trke za svetski kup. U kupalištu St. Kathrein posetioci se mogu kupati u termalnoj vodi koja sadrži radon. Privlačan je porodicama, početnicima i deci zbog brojnih ski škola i brzog i lakog pristupa automobilom, kao i iskusnijim i naprednijim skijašima, zahvaljujući mnoštvu kvalitetnih staza. Ima 103 km staza svih težina, od kojih je čak 97% opremljeno topovima za proizvodnju snega. Radi se o jednom od najkvalitetnijih skijališta Austrije, na kojem se svake druge godine održava trka za svetski kup.

http://www.oebb.at/en/angebote-ermaessigungen/autoschleuse-tauernbahn

Udaljenost od Beograda 664km Pokrajina Koruška
Nadmorska visina 1087m Najviši ski lift 2055m
Broj stanovnika 1863 Ukupno ski liftova 25
Ukupna dužina staza 103km ·         Stolica 6
·         Početničkih 18km ·         Vučnica 15
·         Srednjih 77km ·         Kabina/gondola 4
·         Teških 8km Osvetljenih staza 1

APARTMANI MARGERITENWEG 4*

  • Lokacija-Ovi apartmani su izgrađeni 2012. godine. Od centra Bad Kleinkirchheim-a su udaljeni 350 m. Apartmani za 4-6 osoba: dve odvojene spavaće obe, dva kupatila, dnevna soba sa kuhinjom, balkon, SAT TV.
  • Dodatnisadržaj-Skijašnica, parking.

APARTMANI MARIAGRAZIA 4*

  • Lokacija-Nalaze se pored termalne banje Römerbad, kao i pored glavne žičare Kaiserburgbahn. U blizini se nalazi stanica ski busa. Apartmani za 4-6 osoba: dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, dnevna soba sa kaučem na razvlačenje,potpuno opremljena kuhinja sa šporetom i mašinom za pranje sudova, balkon, SAT TV.
  • Dodatni sadržaj-Skijašnica, parking.

APARTMANI WALD RESIDENCE 4*

  • Lokacija-600 m od termi Sv.Katarina i 600 m od žičare Maibrunn.
  • Opremljenost apartmana-mašina za sudove, aparat za kafu, mikrotalasna, 2 x SAT TV, nameštaj za balkon. Apartmani: TIP „A4“ za 4 osobe 40m²: dnevno-spavaća soba, kuhinja, balkon, spavaća soba, kupatilo, TIP „B“ za 6 osoba 60m²: dnevno-spavaća soba, kuhinja, terasa, spavaća soba, kupatilo, spavaća soba s kupatilom i balkonom, TIP „C“ za 7 osoba 68m²: mansonette-na sprat, dnevno-spavaća soba, kuhinja, balkon, spavaća soba, kupatilo, na galeriji spavaća soba s bračnim i pomoćnim ležajem.
  • Dodatni sadržaj-parking, prostorija za odlaganje ski opreme.

 

PREUZMITE PROGRAM I CENOVNIK u pdf-uSAVETI ZA PUTOVANJA SA DECOMPUTOVANJE SA LJUBIMCEMSAVETI ZA KORIŠĆENJE TELEFONA U ROMINGU

SAVETI ZA PUT AVIONOM

KAKO SE SPAKOVATI ZA PUT?

OVE GODINE PUTUJETE SIGURNO! DDOR PUTNO ZDRAVSTEVNO OSIGURANJE.

DDOR Novi Sad